Galatasaray'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Futbol Akademisi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Futbol Akademisi!


dursunozbek-4.jpg

Kıbrıs'ta deniz kenarında büyük bir arazi alan Galatasaray'ın yalnızca otel yapmakla kalmayacağı öğrenildi.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne büyük yatırımlar yapmayı planlıyor. Bu ülkede deniz kenarında büyük bir arazi alan Sarı-Kırmızılılar’ın, bir otelin yanı sıra bir de futbol akademisi kurmayı düşündüğü öğrenildi.

Galatasaray bu sayede hem para kazanacak hem de KKTC’deki genç yetenekleri keşfetme şansını bulacak. Söz konusu projelerin hayata geçirilmesi için KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün onayı bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Fenerbahçe ile oynadığı derbiyi kulübün davetlisi olarak Kıbrıslı iş adamları da izledi.

Gamaspor
 
Hangi para ile hotel yapiyor bunlar sanki digerini bitirdide simdi kibrisa el atmis

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
200 bin nüfus var zaten. yarısı kadın de 100 bin. büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi veya yaşça büyük insanlar. akademiye katılma potansiyeli olan adam sayısı 10 bin yoktur.

bunların olayı kesin bu işleri bıraktıktan sonra orada casino, otel ortamları hazırlıyorlar kendilerine kulübün parası ile yoksa ne akademisi metre kareye 0,0001 insan düşen yerde.
 
Yav ne otel acmasi ne akademisi maksat iste bakin calisiyoruz goygoyu. Eline para ve yetki ver 10 senede yapip bitiremez
 
Üst Alt