Galatasaray'dan 'Maket Taraftar' Uygulaması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan 'Maket Taraftar' Uygulaması


yigit-jpg.82914

23. şampiyonluk yolunda tribünlerde takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımız, Galatasaray tarihinde unutulmaz bir kampanyanın parçası olacak. Bu kapsamda taraftarlarımızın baskılı fotoğrafları, son üç iç saha maçında tribünlerimizde konumlandırılacak.

Covid-19 salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu, ertelenen maçlar haziran ayında seyircisiz olarak kaldığı yerden devam edecek. Normalleşme sürecinde, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın alışık olduğu dolu tribünleri tekrar hayata geçirmek amacıyla "Sensiz Olmaz Galatasaray" kampanyasını başlatmış bulunuyoruz.

www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kampanyaya katılan taraftarların baskılı fotoğrafları, Galatasarayımızın evinde oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konumlandırılacak.

“Galatasaraysız olmaz, sensiz hiç olmaz!” sloganıyla başlatılan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar www.sensizolmazgs.com adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL’den satış sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.

Yurt içi ve yurt dışından olmak üzere sarı kırmızılı renklere gönül vermiş on binlerce taraftarın yoğun katılımının beklendiği kampanyada taraftarlar; dilerlerse aileleri, arkadaşları kısaca sevdikleri ile tribünde yan yana oturma fırsatına da sahip olacak.

19 Mayıs Salı günü başlayan kampanyaya katılan taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü www.sensizolmazgs.com adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.

Taraftarların #SensizOlmazGalatasaray hashtagi ile sosyal medya hesaplarından baskılı fotoğraflarını paylaşmaları beklenirken, Galatasaray ruhu her yeri dolduracak.
 

Ekli dosyalar

  • 5a9f3b58f4544a4e9cd3f78f2f53bb57.jpeg
    5a9f3b58f4544a4e9cd3f78f2f53bb57.jpeg
    55.3 KB · Görüntüleme: 479
Moderatör tarafında düzenlendi:
313131.jpg
Galatasaray yönetimi, Borussia Mönchengladbach'ı örnek aldı. Sarı kırmızılılar, 12 Haziran'da başlaması planlanan Süper Lig'de koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak maçlarda stadyumda taraftar atmosferi yaratmak istiyor.

Sarı - kırmızılı kulüp, bu nedenle "Sensiz Olmaz Galatasaray" ismiyle bir kampanya başlattı.

Bu kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak.

Yönetim, bu şekilde hem futbolcuları motive etmeyi hem de gelir sağlamayı hedefliyor. Bu uygulamanın aynısını Almanya'da Borussia Mönchengladbach Kulübü de hayata geçirmişti.

Üç iç saha maçı için geçerli olacak "maket taraftar" uygulamasında kombine sahibi olanlar 123 Türk Lirası, diğer taraftarlar ise 149 Türk Lirası ücret ödeyerek, maket şeklinde stadyumda yer alabilecek.

Kampanyada taraftarlar dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak.

Taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü "www.sensizolmazgs.com" adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.


Kaynak: TRT SPOR
 
Son düzenleme:
Güzel hamle.

Oyuncularımızda inancımızı görür, motive olurlar.

19 Haziran'da Gaziantep maçında tribündeki yerimi şerefle onurla alacağım. Şampiyon bu sene de Temmuz'da oluruz sıkıntı yok.

Sensiz Olmaz Galatasaray
 
Üst Alt