Galatasaray'dan Menajerler için Boykot Kararı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Menajerler için Boykot Kararı


872501.jpg


Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan sonra ünlü menajer Ahmet Bulut da Galatasaray'a dava açtı. Bu hamle sonrası başkan Mustafa Cengiz menajerler konusunda flaş bir karar aldı.
Başkan Mustafa Cengiz, UEFA'nın finansal fair play incelemesini fırsat bilerek kulübü mahkemeye veren menajerlerle artık çalışmama kararı aldı.

Ceylan Çalışkan, Batur Altıparmak, Haluk Canatar ve Ahmet Bulut gibi menajerlerle oyuncu transferi konusunda bundan sonra hiçbir şekilde görüşülmeyecek.

Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan sonra ünlü menajer Ahmet Bulut da Galatasaray'a dava açtı. Bulut'un Sofiane Feghouli, Belhanda ve Bruma'nın Leipzig'e transferlerinden ötürü kulüpten 2 milyon euro'ya yakın alacağı olduğu belirtiliyor.

Başkan Mustafa Cengiz, "Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz. Bu kulüp kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz" demişti.

ajansspor
 
Dogru bir hamle . Once paralari odeyip klubu temize cikarin , bir daha da is yapmayin olsun bitsin

Her klup herkesi alamaz mutlaka piyasa dusecektir zamanla
 
Bravo doğru karar..Bu tarz boykotların alanı genişletilmelidir..

Medya kuruluşundan, sponsoruna kadar gerektiğinde böyle caydırıcı kararlar alınmalıdır.
 
Bu kararın alınması değil istikrarlı bir şekilde uygulanması önemli. Yoksa hepsi biliyor yarın öbür gün başkası gelir yine aynı tas aynı hamam devam ederler. Verin ne alacakları varsa bir daha da iş yapmayın. Bakın nasıl tutuşuyor kan emiciler.
 
Önemli olan bu kararı devam ettirmek, bunlar gider başkaları gelir onlar bu kararı uygulayacaklar mı ? Kapının eşiğinden girmemeleri gerekir.
 
Üst Alt