Galatasaray'dan Samir Nasri'ye 13 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Samir Nasri'ye 13 Milyon Euro!


Galatasaray'dan Samir Nasri'ye 13 Milyon Euro
17 Haziran 2017, Cumartesi 11:59

football-samir-nasri-traite-jamie-vardy-de-tricheur.jpg


Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında Samir Nasri'ye cazip bir teklif yaptığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılıların Belhanda transferini bitirme aşamasına getiridği ifade edilirken, Fransa'dan sürpriz bir Samir Nasri iddiası geldi.


Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe'in haberine göre Samir Nasri için Galatasaray ve Beşiktaş yarışıyor. Gazetenin haberine göre Galatasaray'ın Samir Nasri transferinde daha istekli olduğu ve 3 yıl için 13 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı yazıldı. Bonservisi Manchester City'nin elinde olan oyuncunu için İngiliz kulübünün de düşük bir ücret talep edeceği ifade edildi. Galatasaray'ın Samir Nasri dışında Gael Clichy ve Bafetimbi Gomis için de en güçlü aday olduğu belirtildi.


1987 doğumlu futbolcu, Manchester City'nin oyuncusu, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da kiralık olarak forma giymektedir. 2008 yılında Arsenal'a transfer oldu ve buraya gelmesinin sebebini Arsene Wenger olarak göstermiştir. Arsenal'de bekleneni vermeyi başarmıştır. Nasri, Arsenal döneminin başarılı oyuncularındandı. Nasri, 2011 yaz transfer sezonunda Manchester City'ye 25 Milyon £ karşılığında transfer olmuştur. Oyuncu ilk maçını Tottenham Hotspur FC'a karşı oynamıştır. Bu maçta ikisi Edin Džeko'ya, biri ise Sergio Agüero'ya olmak üzere 3 asist yaparak, Džeko ile birlikte bu tarihi 5-1'lik galibiyetin baş mimarı olmuştur. asri 31 Ağustos 2016'da Sevilla'ya kiralandı. Fransız orta saha oyuncusu, 1 yıl İspanyol ekibinin formasını giyecek. Samir Nasri'yi kiralık kadrosuna katan Sevilla, anlaşmada satın alma opsiyonunun bulunmadığını açıkladı.

Daha önce Marsilya ve Arsenal forması da terleten Samir Nasri bu sezon 30 maçta forma giydi. Samir Nasri bu maçlarda 3 gol atarken 4 de asist yaptı. Samir Nasri'nin transfermarkt değeri ise 20 milyon Euro.


4065ad78beb36e353d929656da7c82fc.jpg


Galatasaray'dan Samir Nasri'ye 13 milyon Euro
 
Son düzenleme:
Gidin genç orta yaşlı yetenekli oyuncu alın bu paraya... doymuş hayatta paradan başka bi duygusu başka bi hırsı kalmamış oyunculara gömmeyin
 
Nasri'ye 13 milyon verme gerizekalılığını geçtim, Nasri ile ilgilenmek bile ağır derecede gerizekalılıktan başka bir şey değildir.

Dursun hard core tecavüze devam ediyor camiaya.
 
Üst Alt