Galatasaray'dan Sert Açıklama! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
fbca98881dc14d3f84815d4447981052.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü yarıştığı her dalda başarı çıtasını en yükseğe koymuş ancak bazı zihniyetlerin aksine ‘başarı yolunda her şey mubahtır’ anlayışını değil, bu uğurda bünyesinde spor kültürünü ve ahlakını en üst seviyede temel edinmiş, profesyonel anlayıştaki sporcularla tüm kulvarlarda zirveyi hedeflemiştir.

Üzülerek görüyoruz ki Galatasaray’ın hedeflediği başarılara ulaşmasından korkanlar ve bu yolda saha dışı oyunları oynamayı alışkanlık haline getirmiş olanlar; medya piyonları aracılığıyla Galatasaray Spor Kulübü oyuncularını karalamaya ve kendi kirli zihinlerindeki oyunlara sporcularımızı alet etmeye başlamışlardır.

Demokrasilerde eleştiri ve yorum hakkı, insanların onur ve şereflerine saldırma hakkı değildir. Galatasaray’ın kırmızı çizgisi olan ahlaki değerlerine laf edenler ve bu tarz oyunları oynamayı seçenler ile onların işbirlikçileri, maalesef dost meclislerinde senaryolarını yazdıkları yalanlara kendileri inanmaya başlamışlardır. Bu sebeple; kirli zihinlerindeki oyunlarda Galatasaray’ımızın sporcularının isimlerini duyum adı altında yalan ve uydurma haber/yorumlarla anmamaları konusunda son kez uyarır, buna alet olan şahıs, kurum, kuruluşlara karşı tüm hukuki haklarımızın saklı kaldığını kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Birileri futbolcuların fotoğrafını çekti de şantaj mı çekiyor? Bizim bilmediğimiz birşey mi var? Bir de bilgilendirme yapsalardı.
 
Şike iması gibi yapmışlar bizim oyunculara ben onu anladım
Her branşta şampiyonluk kelimesi var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
özne şu galiba :
Galatasaray’ın hedeflediği başarılara ulaşmasından korkanlar ve bu yolda saha dışı oyunları oynamayı alışkanlık haline getirmiş olanlar
 
Mevzu ne ? Hasan Şaş da yazdı işte her şeyin farkındayız rahat olun falan. Bir biz mi farkında değiliz her şeyin ?
 
Dün Serdar Ali Çelikler Muslera ve Maicon maç satıp Tudor'u yollattı dedi. Acaba onun için mi ? Aklıma başka bir şey gelmiyor
 
Üst Alt