Galatasaray'dan Yunus Mallı Hamlesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Yunus Mallı Hamlesi


Galatasaray'dan Yunus Mallı hamlesi! Wolfsburg'a teklif yapılacak!

Cimbom Wolfsburg’lu yıldız için satın alma opsiyonuyla kiralama önerisi sunacak. Bu sezon Alman ekibinde 1 maçta 24 dakika oynayan Yunus da gelmek istiyor. Bu transfer Terim’in de onay verdiği öğrenildi.

1573722007218.png

Cimbom Yunus Mallı'ya gözünü dikti. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı- Kırmızılı yönetim Wolfsburg'un 10 numaralı oyuncusu Yunus Mallı'yı gündemine aldı. Orta sahada kreatif oyuncu eksiği çeken Cim-Bom, bu durumu Yunus ile çözmeyi hedefliyor.

YUNUS DA SICAK BAKIYOR
Wolfsburg'da fazla forma şansı bulamayan ve bu sezon sadece 1 maçta 24 dakika süre alabilen Yunus'un da Galatasaray'a sıcak baktığı öne sürüldü.

BELHANDA'NIN YERİNE ALINACAK
G.Saray Yunus için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak. Ocak'ta Belhanda ile yollarını ayırarak bonservis geliri elde etmeyi planlayan Cim-Bom, yerini Yunus ile doldurmayı hedefliyor.


MAİNZ'DE KENDİNİ GÖSTERDİ
2011'de transfer olduğu Mainz'da gösterdiği performansla beğeni kazanan ve 12,5 milyon Euro karşılığında 2017'de Wolfsburg'a transfer olan Yunus, burada gözden iyice düştü.

MERT HAKAN İÇİN TERİM'DEN OLUMLU RAPOR
Adı Galatasaray ile anılan Sivaslı Mert Hakan Yandaş için Fatih Terim'in olumlu rapor verdiği bildirildi. Sarı- Kırmızılılar'ın devre arası Sivas ile temasa geçeceği öğrenildi.

Kaynak: Takvim
 
Aslına bakarsan ikisini de istemem. Bize daha meziyetli adamlar lazım, maç içinde sürekli kaybolan bolca adamımız var zaten.

Alex teixira tarzı biri isterim 10 numaralı sistem ile devam edilecekse. Sen ne düşünüyorsun?

Aslında sorumun alt metninde bu sezon downfall yaşayan bir oyuncumuzun, şuan önümüzde ki ihtimallere göre eski değerine vurgu yapmak var ama öyle manyakça bir işe imza attı ki artık bu noktadan geri dönüş imkansız, Can Esmer dışında ben de dahil kimse bunu kabul etmeyecektir. İhtimallerinde böyle pahalı ve sinameki tat verecek isimler olması üzüyor. Bence taraftarın benimseyebileceği bir on numarayı transfer ile bulmamız pek mümkün değil. Fatih Terim'in de kafasında şuan net bir oyun planı yok bence, ana planı bu sezon çöktü zaten. 3-4-1-2 ile nereye kadar gidebileceği henüz belli değil çok güvendiğini de sezon genelinde kullanacağını da pek sanmıyorum. Ben pahalıya kaçmayacak tapusuyla alabileceğimiz yerli oyuncular dışında transfer istemiyorum. Ocak'ta zaten kaç mevkiyi revize edebilirsin ki Allah aşkına yav. Ruh hastası manyağı satarsak belki bir on numara alacağız işte, oradan gelecek parayla da ancak bck'nın bitik kagawa'sı tadında biri olur muhtemelen ya da bu sinamekilerden biri. Bence Feghouli ile idare edebiliriz bu sezon teşera filan olmayacak ise.. Eyyorlamam bu kadar üstad saygılar...
 
Arkadas anlamiyorum. Evet yerli oynamali belli ki sınır gelecek ama Mustafa Kapı ve Atalay varken neden illa disarda para vermek icin cabaliyoruz. Mallinin ,Kapi dan daha iyi oldugunu sanmiyorum. Guvenin artik su cocuklara. Ayrica daha Akbaba da gelecek,ozel fizyoterapist ,personel training vs gelistirin zaten girmis daha da sokmasin başkaları
 
Transfer önerilere yazmistim böyle haber cikar diye. Maasi cok yüksek adamin. 5 milyon brüt aliyor. Öyle maas alan adami yedek olarak almak fazla mantikli olmaz sanki
 
Üst Alt