Galatasaray'ın 6 Mağlubiyetli Şampiyonluğu Yok | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
0

Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek bu sezon 6. kez mağlup olan Galatasaray, şampiyon olduğu 20 sezonun hiçbirinde bu kadar maç kaybetmedi.


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Galatasaray, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

Kasımpaşa karşısında bu sezon ligde 6. kez mağlup olan sarı-kırmızılı takım, yaşadığı şampiyonlukların hiçbirinde bu kadar maç kaybetmedi.

GALATASARAY EN FAZLA 5 KEZ YENİLDİ


Süper Lig'de 20 kezle kupayı en fazla kazanan takım konumunda bulunan Galatasaray, bu şampiyonluklarında en fazla 5 kez rakiplerine mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de şampiyon olduğu sezonların 6'sında beşer, 5'inde dörder, 4'ünde üçer, 4'ünde ikişer ve birinde ise bir kez mağlubiyet yaşadı.

YENİLGİLER HEP DEPLASMANDA

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'deki 6 mağlubiyetini de deplasman maçlarında gördü.

Sarı-kırmızılı takım, dış sahada çıktığı 11 maçtan 4 galibiyet, bir beraberlik ve 6 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, deplasmanda
Trabzonspor,Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarını kaybetti.


TRABZONSPOR 7 YENİLGİYLE ŞAMPİYON OLDU

Süper Lig'de en fazla mağlubiyetle şampiyonluk yaşayan takım Trabzonspor oldu.
Bordo-mavili takım, 1980-1981 sezonunda 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Fenerbahçe ise 2000-2001, 2004-2005 ve 2013-2014 sezonlarında altışar mağlubiyetle şampiyonluğa ulaştı. Beşiktaş, 1991-1992 sezonunda 30 maçta 23 galibiyet, 7 beraberlik alırken sahadan hiç yenilgiyle ayrılmayarak tarihi bir şampiyonluğa imza attı.

Skorer
 
Bu zamana kadar olmaması bu sene de olamayacağı anlamına gelmiyor. Kalan maçlarda hiç yenilgi almazsa yüzde 99 şampiyon olur. Hatta 2-3 mağlubiyet daha alarak bile olabilir, çünkü herkes puan kaybediyor. Ama bir şampiyonluk adayının son 7 deplasman maçında 6 mağlubiyet alması ayıptır..
 
1 hafta kala şampiyon olacaksak ,son hafta göztepeye yenilebiliriz sorun değil.bunun dısında fenerbahce maçından en az1 puan alınmalı.diğer deplasmanların da hepsi galibiyetle bitmeli.
 
bu senenin farkı şu; Rakipler de çok fazla puan kaybetti ve biz 6 mağlubiyete rağmen sadece 2 beraberlik aldık. Mesela Fener sadece 2 mağlubiyet aldı ama tam 8 kez berabere kaldı.
 
Karabük
Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Alanya
Akhisar
Göztepe

Kalan deplasmanlar bunlar. Fenerbahçe ve Göztepe hariç seyirci baskısı az deplasmanlar. Karabükspor havlu attı gibi artık. Bir zahmet onları yenelim. Ümit Özat'lı Gençlerbirliği de elinden geleni yapacaktır. Alanyaspor fena düşüşte ama o haftalar kader maçları olursa o da zor olur. Akhisa'ın yeni stadına geçmesi iyi olmadı. Manisa'da olsa daha az atmosfer olurdu, şimdi daha zor olacaktır. Göztepe zaten zor maç ama son haftaya lider girebilirsek her türlü kazanırız gibi gözüküyor..
 
Şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama bu istatistik bu sene geçerli değil zaten. Son dönemlerin en zor ligini oynuyoruz kimse kabul etmese de. taraftarımıza sorarsan rakipler ya balına ya da hakem desteği ile ayakta ama işin aslı öyle değil. Bütün takımlar önceki senelere göre çok dirençli.
 
Taraftar da benim sözüme geldiyse bitti gitti şampiyonluk. Kendi evimizde ne yaparsak yapalım bütün maçları yenmeliyiz. Diyelim ki haftaya yendik. Beşiktaş da Fener’i yendi Başakşehir de puan kaybetti. Benim yine inancım yok. Kusura bakmayın. Başakşehir öyle böyle diyin siz hala ama dünkü takıma Başakşehir yine 5 atardı. Fener’in tek avantajı bizim Kadıköy’e gidecek olmamız. Yoksa onlar da puan kaybedecek. Ama Başakşehir tam kadro olduğunda öyle veya böyle kazanıyor. Bizim onları Arena’a yenmemiz ve Beşiktaş’ın da mağlup etmesi gerekiyor. Yani olay bu evimizdeki bütün maçları kazanmamız gerek. Fenerbahçe maçından en az 1 puan almamız gerek ve deplasman maçlarından en fazla 1 maç kaybetmemiz gerek bundan sonra. Şampiyonluk böyle gelir. Ama işte ışık yok takımda. Belki ışığı Fernando getirir takıma belli olmaz.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
biz evimizde net kazanırız diyorum. fener, beşiktaş ve başak da her an her takıma içeride veya dışarıda puan kaybedebilir, kaybetti de lig kızışıyor küme düşme hattı da o yüzden bu sezon kim şampiyon olur bilmiyorum ama bütün istatistikler çöp olur ligin yarısını geçtik 4 takım aktif yarışın içimde ve neredeyse eşit şansa sahip bir başak lider, bir biz. fener geldi, beşiktaş ense de arkada kayseri, trabzon, sivas, malatya, kasımpaşa, göztepe, bursa hatta düşme potasındaki konya içeride dışarıda çelme takacak takımlar o yüzden o istatistik bu sene çöp olur .

başak şampiyon olsa da 6 maçtan fazla kaybeder şimdiden 4 mağlubiyeti ,4 berabetliği var zaten 2 maç banko kaybeder. Beşiktaş 8 beraberlik, 3 mağlubiyeti var. trabzon, başakşehir, galatasaray deplasmanları içeride fener maçı var daha. Fener aynı şekilde bu sezon içeride dehşet puan kaybediyor.


Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt