Galatasaray'ın Altınordu Hayali! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Altınordu Hayali!


altinordu.jpg

Galatasaray, son yıllarda altyapısıyla adından söz ettiren Altınordu ile işbirliği yapmak istiyor.


Türk futboluna Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi genç yetenekleri kazandıran TFF 1. Lig kulübü Altınordu, şu sıralar Galatasaray’ın gündemine girdi.

Sarı-Kırmızılılar, Türkiye’nin en iyi altyapılarından birine sahip olan Altınordu’yu pilot takımı yapmak istiyor.

Galatasaray anlaşma çerçevesinde oynatmadığı futbolcuları Altınordu’ya kiralamayı, bu kulübün futbolcularının transferlerinde de ‘öncelik hakkı’ sahibi olmayı umuyor.

Konuyla ilgili olarak henüz Altınordu’nun kapısı çalınmadı, teklif henüz plan aşamasında.

Gamaspor
 
Dursun varken fena fikir değil aslında bizde oynamayan kadro dışı yerlileri de bunlara göndereceksin.En azından bizdekiler altınorduyu süper ligin orta sıra takımı yapar.Bu her iki takımında işine gelir.Ama gönül ister ki altınordunun yaptığının daha iyisini biz yapalım.
 
Adamlar kabul eder mi bilmem ama yillik ucret verirsin bazi antenor yardimlqri gozlemci yardimlari yaparsin yurt disina da acilirlar..bizimkiler beceremez sistem kurmayi denenmeli
 
Hani hagiyle anlasmistik lan bu gidisle kibristan takim aldiya kadar gider gibi. Adamlarin baskani dursun gibi gevsegi kaale bile almaz.

Ha ekleme yapalim adamlar teknolojiyi kullanip futbonaut sistemini universite ile is birligi yapip clonede olsa yaptirdilar. Analiz vs bakiyorlar sen kos koca vizyonsuz galatasaray her sene 10 milyonlarca dolari cope atmakla mesgulsun, teknolojiye dusmansin.

Altinorduya yazik olur umarim kabul etmezler, avrupaya acilan yuzuz guya gotu boklu spor akademisi kurup yilda 3-4 milyon euro yatiramiyorsun hazira kon. Bu zihniyetten siyrilmak gerekir
 
Son düzenleme:
Rahat bırakın adamları. Türk futbolunda iyi giden tek şey belkide bu kulüp o yüzden hiç gerek yok
Onlar bildikleri yoldan takılsınlar, Dursun'un el attığı hangi işten hayır gelir ki?
 
Dursun el attığı yeri kurutuyor. Aman ha bulaşmayın türk futbolunun geleceğinin bir parçası Altınordu olabilir, orayı da kurutmayalım.

Şimdi M.Özbek falan ben biliyorum kafasında ona buna el atar sıçıp batırır.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Hep dursunun yaptirdi haberler hic olumsuz bir haber cikmiyor son günlerde

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Altinordu baskani yerinde olsam ozbek biladerlerle degil isbirligi yapmak , telefonda bile konusmam ustume capsizlik, yalancilik, vizyonsuzluk, cibiliyetsizlik bulasir diye!! :(
 
Üst Alt