Galatasaray'ın Bennacer İçin Yaptığı Teklif Düşük Bulundu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Bennacer İçin Yaptığı Teklif Düşük Bulundu!


ben.jpg

Orta saha ile ilgili bir iddia İtalya’dan geldi. Empoli şehrinin yer aldığı bölgenin yerel gazetesi Il Terreno, Fatih Terim’in bir kaç kez izlettiği İsmael Bennacer için Galatasaray’ın resmi teklif yaptığını yazdı

Gazete, Galatasaray'ın masada 2 milyon euro'dan 3 milyon euro'ya çıkmasının Empoli'li yöneticiler tarafından yeterli bulunmadığı belirtildi. Empoli'nin ise oyuncu için 5 milyon euro istediği aktarıldı.

Bennacer'in Cimbom'a giderek Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesinin ise Empoli'nin önündeki en büyük engel olduğunun altı çizildi.

A Spor
 
Bunu transfer edersek 5 yıl muk. ve ik yıl için min. 12M etiketi yapıştırıp, yaşından dolayı zayıf ve nazik kalırsa da seneye melo futbolu bırakınca direkt meloya emanet etmek lazım.
Biraz yırtsın bunu, pislik yapmayı öğetsin, dişlerini bilesin
 
Galatasaray'ın scoutları Ismael Bennacer'i takip ediyor. Henüz bir görüşme olmadı ancak Empoli, 2-3 M € civarı teklifleri kabul etmeyecek. (Calciomercato)
 
Daha da alamayiz, Roma - Arsenal - Napoli falan istiyor, fiyati da 15m'yi buldu

Scout ekibimiz iyi calisiyor Szymanski Zurkowski Bennacer Savanier vs.

Bulacagiz yazin da birilerini. Muhim olan satis yapmak

Bir de Mohanad Ali isinin pesini birakmamak lazim Juve devreye girdiyse baska tabii
 
4 e gelirse iyi bence videolarda yetenekli. 4 assist yapmış, İtalya ligi için iyi... Assist gol sayısı çok yüksek olsa 15m euro çekerlerdi zaten. 21 yaşında kendini geliştirir daha.
 
4 e gelirse iyi bence videolarda yetenekli. 4 assist yapmış, İtalya ligi için iyi... Assist gol sayısı çok yüksek olsa 15m euro çekerlerdi zaten. 21 yaşında kendini geliştirir daha.

4 e anca kramponlarını alırsın 7-8 milyona satacaklar en az o da

Hatta 10 milyondan aşağı teklifleri kabul etmeyecekler diye haberler görmüştüm
 

Yeni Bennakır şu adam olabilir gibi geliyor vizyonu felan çok yüksek ama biraz çıt kırıldım bir tip
 
5 milyon'a artik birakmazlar, Italya liginde en dikkat ceken isimlerden birisiydi bu sezon. Gecen sezon alabilirdik o fiyata.
 
Üst Alt