Galatasaray'ın Bitişi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Bitişi


Evet 90'lı yılların ve 2000'li yılların başı, daha sonra 2011-2014 arası iyi bir ivme yakalayan ve tüm branşlarda başarısı olan Türkiye'nin en başarılı, Avrupa'nın ilk 15 kulübü arasına giren bir spor kulübünün artık sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Bundan sonra sene sonra Galatasaray büyük ihtimalle, bir Altay, bir Erzurumspor, bir Vanspor durumuna düşecek ve kaybolup gidecektir.

2008 yılından sonra yani Hasan Doğan'ın ölümünden sonra; ısrarla Türk futboluna yapılan tecavüzlerin haddi hesabı yok.

Dursun bir projeydi ve bu proje tıkır tıkır işliyor.

Malum partinin tek amacı para ve Cumhuriyet değerlerini yok etmek olduğu için, nedendir bilinmez öncelik Galatasaray'a verildi yok etme konusunda. Riva ve Florya peşkeşi için göreve getirilen Dursun, bu peşkeşten sonra hala görevde olduğuna ve liseli ergenler gibi atarlanmasından da anlaşılacağı üzere, hala zarar vermeye ve peşkeş çekmeye devam edecek kulübü.

Kulüp son 2 yıldır her alan da, her sektör de, her branşta çeşitli rezillikler yaşayarak bu çöküşün hızlanacağını işaret etmiştir.

Artık yayıncı kuruluş da müdahale edip kurtaramaz. Zaten Süper lig adı altında ki lig Frans 2. liginden daha beterdi bu sezon. Adanaspor-Rizespor-Kasımpaşa-Osmanlıspor-Gaziantepspor-Kayserispor-Bursaspor, bu takımları Fransa 2'ye koy her takımdan 3 yerler.

Türk futbolu el birliğiyle bitirildi zaten Galatasaray ise tamamen bitirildi kimse farkında değil hala.

Geçmişler olsun, geçirenler sağolsun.

Dursun'un heykelini diker özellikle ua denen polarcı işportacı zihniyet.
 
Galatasaray şöyle biter;

Türk futbolu bitti zaten lağımda ki farelerden farkı yok takımların, lağım da Türk futbolu burada.

Her sene yayıncı kuruluş + siyasetin belirlediği takım düşüyor veya şampiyon oluyor, sonra bahisçiler giriyor işin içine vs...

Galatasaray bu bok düzende 5 senede 1-2 defa şampiyon olsa ne olacak?

Tam CL'ye katılıp başarı yakalamak için omurga yaratıyorsan bir yalı çocuğu geliyor sabote ediyor seni babasını telefonda ağlatan siyasilerle beraber.
 
Üst Alt