Galatasaray'ın Efsaneleri, Sığınmacılar İçin Oynayacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Efsaneleri, Sığınmacılar İçin Oynayacak!


fatihterim1.jpg

Bir dönem Galatasaray'da forma giymiş Türk futbolcular ile yabancı oyuncuların yer alacağı dünya karması, Türkiye'de yaşayan Suriyeli genç sığınmacılar yararına 17 Mayıs'ta maç yapacak.


Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'ndan (UNDP) yapılan yazılı açıklamada, Türk Hava Yolları'nın (THY) desteğiyle UNDP ve Galatasaray'ın ev sahipliğinde, ilk defa dünyada yoksulluğu sona erdirmek için "Goals4Goals" futbol maçı düzenleneceği duyuruldu.

GALATASARAY'DAN 17 MAYIS'A ÖZEL MAÇ!

Karşılaşmanın, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı güne denk gelen tarihte yapılacağının belirtildiği açıklamada, sarı-kırmızılı eski futbolcuların yer alacağı takımın maça Fatih Terim teknik direktörlüğünde çıkacağı ifade edildi.

Yabancı futbolcuların yer alacağı dünya karmasında Antalyaspor'un Kamerunlu oyuncusu Samuel Eto'o, 2001-2007 yıllarında Galatasaray forması giyen Kolombiyalı eski kaleci Faryd Mondragon ve eski Arnavut golcü Erjon Bogdani'nin de forma giyeceği belirtildi. Müsabakanın, 17 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Türk Telekom Arena'da oynanacağı kaydedildi.

FutbolArena
 
Ne sığınmacıları lan ne sığınmacıları 25 milyar dolar harcadı ülke onlara. Kulüp daha fakir, kalan maçlara çıksınlar sonra sığınmacılara bakarız.

Ülkede herşeyde olduğu gibi bizimed bazı önemli tarihlerimizin anlamı boşaltılmaya başlandı emeği geçenleri alkışlıyorum. Bravo, önce soma için toplanan paraları çalanları bulsunlar sonra organizasyon yapsınlar.
 
Son düzenleme:
Emre kaptan oynayacak mi
Galatasaray kı emre gelmeli kesinlikle.


Türkiye gelmeden önce fourfour ya röpertay yapmıştı :

" Ben Galatasaray lıyım ve buda değişmez.
Fenerde oynarmaıyım ? Pro oyuncu olarak hayır oynayamam diyemem.

Polat ve Galatasaray ile ilk olarak görüşen piyasa değerine göre hakkını alamayınca izin isteyerek polat başkanından fener ile görüşüp 3,5 milyin dolllar ve maç başı extrası ile anlaşdı.

Emre full pro olan cim bomlu. Adnan polat adamın hakkını verseydi şu an bizde kaptan olacaktı halen belkide.
 
Lan o suriyeli genç sığınmacılar bizim gençlerden daha rahat yaşıyor bu ülkede neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Şehitler için niye yapmadınız bunları.. Muz Cumhuriyetiyiz harbiden
 
Üst Alt