Galatasaray'ın Emre Akbaba için Yeni Teklifi Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Emre Akbaba için Yeni Teklifi Belli Oldu


Galatasaray'ın Emre Akbaba transferinde sıcak gelişme. Galatasaray yönetimi Aytemiz Alanyaspor'dan Emre Akbaba için yeni teklifini Akdeniz ekibine iletti.
FutbolArena - Galatasaray'ın Emre Akbaba transferinde son dakika gelişmesi. Galatasarayyönetimi Aytemiz Alanyaspor'un başarılı on numara oyuncusu Emre Akbaba'yı transfer etmek için tüm imkanlarını seferbet etmiş durumda. Galatasaray, Emre Akbaba'yı transfer edecek mi? Detaylar haberimizde.

Galatasaray Transfer: Emre Akbaba transferinde son dakika gelişmesi


Galatasaray, Emre Akbaba ateşini yaktı!
Sarı kırmızılı kulübün 2.başkanı Abdurrahim Albayrak, taraftarların Galatasaray forması ile görmek istediği Emre Akbaba için Alanya Kulübü ile yeni bir görüşme daha yaptı.

3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sarı kırmızılı kulübün 2.başkanı Abdurrahim Albayrak da, bu transferi bitirmek için temaslarını sıklaştırdı. Alanyaspor yönetimi ile görüşen Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba için 3 milyon Euro teklif etti. Akdeniz ekibi ise Emre Akbaba için talep ettikleri 5 milyon Euro'luk bonservis bedelindeki ısrarını sürdürdü.

futbolarena
 

Ekli dosyalar

  • fft226_mf12058192.Jpeg
    fft226_mf12058192.Jpeg
    46.7 KB · Görüntüleme: 236
Amma olay oldu ya. Sanki Pires'i alıyoruz çek kardeşim resti veriyorlarsa verirler vermiyorlarsa git başka adam da dene şansını, Emre de çok gelmek istiyorsa devre arası atar imzayı olur biter. Ben anlamıyorum şımarık çocuklar gibi bir isme takılıp kalmayı 2 ay Trezege ile uğraş 2 ay bunla sonuç elde var 0 hayır amaç ne yani sanki bunları bedavaya alacağız?

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Vermeyin 3 milyon falan ya, seneye bedavaya alırız.Sadece Emre'ye para veririz.
Bu para gözlere vermeyin hiçbir şey.
 
satın belhanda,carole,maiconu 1 stoper,2 ortasaha,1 forvet alın emreyle sezon ortasında yapın sözleşmeyi seneye selçuk efendinin yerini doldurur alacağımız 2 ortasaha bu seneyi götürür biri kiralık olur hatta,koz bizim elimizde hala alanyanın nazını çekecek durumda değiliz 6 ay sonra alın bedavaya olsun bitsin..
 
Üst Alt