Galatasaray'ın Hedefindeki İsim: Gerardo Arteaga | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Gerardo-Arteaga-Santos-Laguna.jpg

Galatasaray'ın bitmek bilmeyen çilesi sol bek transferinde son iddia FutbolGrad'dan geldi.İddiaya göre Galatasaray, Santos Laguna'da forma giyen 19 yaşındaki sol bek Gerardo Arteaga ile anlaşmaya çok yakın.

Meksika Ligi, dünya futbolunu en az dereceli liglerinden biri ancak bu sezon başında yıldız adayı olarak gösterilen Hirving Lozano'nun PSV'ye transferi ve iyi performans göstermesiyle ilgi çekmeye başladı.

Galatasaray, yetenekli genç sol bek Gerardo Arteaga ile ilgileniyor.Oyuncunun formasını terlettiği Santos Laguna genç oyunculara özel ilgi gösteren,yaş ortalaması 25.9 ile bu ligde yer alan en genç 4.takım kadrosuna sahip.Genç oyunculara önem verilmesiyle doğal olarak Gerardo Arteaga gibi oyunculara bol miktarda süre şansı tanınıyor.

Gerardo Arteaga:Savunması İyi Hücumu Gelişmeye Açık
Gerardo Arteaga 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında maç başına %84 oyun başına 2.0 top kapma ile oynadı.
İşin savunma kısmında oldukça güven veren oyuncunun zayıf yönü ise hücuma fazla destek verememesi.
Gerardo Arteaga ortalama maç başına %0.3 top sürme ile bu alanda zayıf olsa da birebir mücadelelerin %40'ını kazanmayı başardı.

Latex Mx Analisti Ollie Duxbury oyuncu hakkında şunları söyledi:" 19 yaşında olmasına rağmen müthiş bir oyuncu,tecrübesizliği nedeniyle bazı noktalarda eksikliği olabilir ama bunları düzeltmeye açık.Eksik yanlarından biri olan hücuma katılma konusunda geçtiğimiz haftaki Lobos maçında oldukça iyi performans gösterdi"

Galatasaray'a transferi oyuncu için büyük bir şans demek.FutbolGrad'a göre anlaşma artık son aşamaya gelmiş bulunuyor.Hirving Lozano'nun Psv ile üst düzey bir lige geçişiyle Arteaga için de Türkiye Ligi, Avrupa arenasına atılım için iyi bir şans olabilir.Galatasaray taraftarları bu genç ve yetenekli oyuncu için heyecanlanmaya başlayabilirler.

GSCimbom özel çevirisidir kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

GSCimbom Portal


Exclusive - Who is Galatasaray Target Gerardo Arteaga? - Futebolcidade
 
Son düzenleme:
Üst Alt