Galatasaray'ın Hedefleri: Denayer, Asamoah ve Arda Turan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Hedefleri: Denayer, Asamoah ve Arda Turan


5099660.jpg

Bu sezon yaptığı transferlerle bir hayli ses getiren Galatasaray'ın durmaya pek niyeti yok. Cimbom'un son hedefleri Jason Denayer, Kwadwo Asamoah ve Arda Turan.


Yeni sezon öncesinde takımı baştan aşağı yenileyen Galatasaray, transferi henüz bitirmiş değil.

STOPERE DENAYER

Galatasaray, stopere Brezilyalı Maicon’u alarak defansını güçlendirmişti. Sarı-kırmızılı yönetim, 2015-16 sezonunda da Galatasaray forması giyen Manchester City’li Jason Denayer’i tekrar gündemine aldı.

Maicon’un stoperdeki partneri olarak Belçikalı Denayer’i düşünen Cimbom, Fernando transferinde iyi ilişkiler kurulan Manchester City’i ikna etmeye çalışıyor.

SOL KANAT ARDA TURAN

Ağustos 2011’de altyapısından yetiştiği Galatasaray’dan ayrılarak Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan, burada gösterdiği performansla Barcelona’ya transfer olmuştu.

Barcelona’nın yeni sezon kadrosunda forma şansı bulmasına ihtimal verilmeyen 30 yaşındaki Arda Turan, Galatasaray yönetimi tarafından sol kanat için düşünülüyor.

Kulislerde Arda Turan’ın gelmeye sıcak baktığı konuşulurken, Galatasaray eski kaptanını kiralamanın yollarını arıyor.

SOL BEKE ASAMOAH

Sağ beki Sevilla’dan Mariano ile güçlendiren Galatasaray, sol beki Juventus’tan Asamoah’a emanet etmek istiyor.

Transfer döneminin başında Ganalı sol beki kiralamak isteyen fakat Juventus’un oyuncusunu bonservisiyle bırakmak istemesinin ardından umduğunu bulamayan Cimbom, Asamoah’ın bonservisini almaya kararlı.

Gamaspor
 
Üst Alt