Galatasaray'ın İlk Transferi: Atalay Babacan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın İlk Transferi: Atalay Babacan


oj13l9.jpg

U17 Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonasında yarı finale çıkmasına önemli katkıda bulunan isimlerin başında gelen Atalay Babacan'ın transferiyle ilgili olarak menajeri Fazıl Özdemir yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu. Özdemir, oyuncunun Fenerbahçe'ye transferine yönelik iddiaların tamamen yalan olduğunu söylerken sarı kırmızılı yönetimin turnuva sonrasında futbolcu ile sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Avrupa Şampiyonasında yarı finale yükselerek tarih yazan U17 Milli Takımımız'ın gözde isimlerinden Atalay Babacan için menajeri Fazıl Özdemir Yeni Şafak'tan Mustafa Göksel'e konuştu. Özdemir, "Milli Takım'da 7 tane Galatasaraylı futbolcu var. Bunlardan bir tanesi de Atalay. Fenerbahçe iddiaları tamamen yalan. Yönetimle görüştük. Turnuva sonrası bu futbolcuların profesyonel yapılması bekleniyor" dedi.

İşte Fazıl Özdemir'in Yeni Şafak'a yaptığı özel açıklamalar:

"Atalay Babacan Galatasaray'ın profesyonel oyuncusu olacak"

"Atalay Babacan 18 yaşının altında bir oyuncu. Amatör futbolcu. Kulüp izin vermezse zaten transfer yapamıyor. Yok Galatasaray kaç para verirse iki katını vereceklermiş. Bilip bilmeden yazıyorlar. Galatasaray yönetimiyle görüştüm. Turnuva sonrası profesyonel olacak. Diğer futbolcuların da profesyonel olması bekleniyor. Yönetimin buna bir itirazı yok."

"Bu kadroyu Fatih Terim kurdu"

"U17 Milli Takımımızın kadrosunun temellerini Fatih Terim attı. Galatasaray'dayken Fatih Terim buldu bu isimleri. Kadroda 7 tane Galatasaraylı olması tesadüf değil. Bunların hepsi bilinçli yapıldı."

"Futbolcularımızı Avrupa'dan herkes sordu"

"Ben Hırvatistan'daydım. Avrupa'nın çoğu kulübü orada. Futbolcularımızın performansları dikkat çekti. Sürekli olarak isimleri soruldu ve beğenildi. Çoğu milli takımın futbolcuları A Takım'la idmanlara çıkmış. Bizim futbolcularımıza baktığımızda bu sayı çok az."
 
Terim tam bir futbol adamı taktik bilmiyor filan bunlar hikaye işler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fatih Hocanın bu kulübe kazandırdıklarını kimse unutamaz inşallah sezon sonu yuvasına döner..
Onun yeri Galatasaray..
 
Bu gençleri kiralık vermemiz lazım bizde sönerler.Gerekirse maaşlarını falan biz ödeyelim ama iyi bir şekilde takip edelim diyecektimki bu yönetimi hatırladım....


-Tapatalk-
 
Profesyonel kontrat imzalanacağını biliyoruz Atalay ile. Önümüzdeki sene bol bol A takımda şans bulur umarım.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
A takimda sans falan bulamaz en az bunlar kadar yetenekli orta sahalarimiz var hic birine sans dahi vermediler. 4 tane yedigin maclarda bu cocuklar olsaydi da oyle 4yeseydik en azindan deniyoruz derdik.
Acil bir sekilde avrupaya kiraya stoperse italya 2. 3.lig farketmez ofansif oyuncuysa ispanyaya
 
Fatih Hoca altyapıda büyük iş yaptı 2000liler özelinde şimdi gelip bu çocukların potansiyeline ulaşmasını sağlamalı diye düşünüyorum çok yetenekliler
 
Üst Alt