Galatasaray'ın İstediği Junior Tavares İçin Portekiz'den Yeni İddia! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın İstediği Junior Tavares İçin Portekiz'den Yeni İddia!


622_64486480-9216-3b07-8cec-6ff134feb7a8.jpg

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken listede olmamasına karşın Junior Tavares ile ilgili iddialar Portekiz basınında çıkmaya devam ediyor.


FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Junior Tavares ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce çıkan haberlerde iki tarafın pazarlık masasında olduğu yazılmıştı. Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da

Galatasaray, Junior Tavares'i transfer edecek mi?

Sao Paulo'da oynayan ve bir süredir adı sıklıkla Galatasaray ile anılan Junior Tavares için Portekiz basınından Esporte, önemli bir iddia ortaya attı.

Haberde yer alan ifadeye göre, Galatasaray, Junior Tavares için 1.5 milyon Euro önerdi ancak Sao Paulo 3.5 milyon Euro'luk bedelde ısrar ediyor. İki takım arasında pazarlıkların devam ettiği belirtilen haberde Ünlü menajer Kia Joorabchian'a yakınlığıyla bilinen menajer Franck Henouda, Galatasaray'ın teklifini arttırmaya çalışıyor.
 
Üst Alt