Galatasaray’ın Rahmetli Başkanı Özhan Canaydın’a Büyük Saygısızlık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray’ın Rahmetli Başkanı Özhan Canaydın’a Büyük Saygısızlık


Galatasaray'ın efsane başkanlarından rahmetli Özhan Canaydın'ın Florya'daki Özhan Canaydın Parkı'nda bulunan heykeline çirkin bir saldırı yapıldı.



simdikii_16_9_1522234454-880x495.jpg


Galatasaray eski başkanlarından ‘Centilmen Başkan’ olarak tanınan Özhan Canaydın’ın Florya’da bulunan heykeline hırsızlar musallat oldu… Heykelin ayağını koparan hırsızlar bununla kalmayıp Özhan Canaydın’ın hemen yanında bulunan aslan figürünü de çaldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin tam karşısında bulunan Özhan Canaydın Parkı’nda bulunan heykelin son hali büyük tepkilere neden oldu. Daha önce de Fatih Terim’in gönderilişini protesto eden taraftarlar, 2012’de parka koyulan ve henüz açılışı yapılmayan aynı heykelin kolunu kırmıştı.

2002-2008 yıllarında Galatasaray Başkanlığı yapan Özhan Canaydın “Centilmen Başkan” olarak tanınıyordu. 2.5 yıl pankreas kanseri hastalığı tedavisi gören Canaydın 2010 yılında hayatını kaybetmişti.

Sözcü
 
Bu heykeli olan adam canliyken gebersin diye yillarca beddua yedi.
Adam diriyken ana avrat kufur edenler simdi heykeline sahip cikiyor.

Olunce insanlarin nicin evliyalastigini gozler onune seren bir durum.
 
Üst Alt