Galatasaray'ın Sakladığı Sürpriz İsim Belli Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Sakladığı Sürpriz İsim Belli Oldu!


İkinci transfer taarruzu için artık geri sayımda olan Galatasaray'da, futbol direktörü Cenk Ergün'ün geçtiğimiz günlerde verdiği, "Sürprizimiz olacak" müjdesinin detayları ortaya çıkıyor.

Fanatik'in haberine göre, Sarı-Kırmızılı idarecinin işaret ettiği o ismin, Arda Turan olduğu öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in bir süredir bizzat temasta olduğu tecrübeli futbolcuya, "Mutsuzsan gel" mesajını gönderdiği belirlendi. Son olarak Barcelona'nın Real Madrid'i devirip şampiyon olduğu hazırlık turnuvasının ardından kutlama fotoğrafına alınmayan Arda'nın, deyim yerindeyse gemileri yakmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Barça'nın cevabı kritik

Arda Turan'la Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önümüzdeki günlerde bire bir görüşme gerçekleştirecek. Sarı- Kırmızılılar için artık aşılması gereken tek engel, Barcelona ile yapılacak pazarlık olacak. Yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. İspanyol devinin bu düşünceye vereceği yanıt, transferde belirleyici olacak.

İşi şansa bırakmayacaklar

Yine de işini şansa bırakmayan Galatasaray Yönetimi, Arda'dan Barcelona'ya İstanbul'a dönme konusunda baskı yapmasını isteyecek. Türk Milli Takımı'na geçtiğimiz haftalarda veda eden deneyimli oyuncunun, Barcelona ile 2020 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. Katalan temsilcisi, Arda'yı Atletico Madrid'den 40 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kombine satışını patlatır

Galatasaray Yönetimi, olası bir Arda Turan transferinin, taraftarla idareciler arasındaki sorunları ortadan kaldıracağını ve kombine satışlarını patlatacağını düşünüyor.

ARDA TURAN'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI
"Florya benim yuvam. Teklif gelirse, kiralık olarak gelmek için Barcelona'yla görüşürüm"

'GALATASARAY DEYİNCE AKAN SULAR DURUR'

Barcelona'dan 7 milyon Euro civarında kazandığını belirten Arda şu ifadeleriyle Florya'ya dönüş için arzusunu dile getirdi: "Çin'den gelen teklifler bunun iki katı. Ancak ben Uzakdoğu'yu düşünmüyorum. Galatasaray benim için çok özel. Buradaki kazandığımın altında bir rakama hayır demem. 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse kabul ederim. Ailemle daha çok zaman geçirmek, huzurlu olduğum yerde futbol oynamak, beni seven insanlarla birlikte olmak istiyorum. Ben bugüne kadar kazandığım her şeyi Galatasaraysayesinde kazandım. Benim için kutsal olan parçalı formayı yeniden giymek isterim. Galatasaray deyince akan sular durur.

turkfutbol
 
arda iş yapar.

...........n'diaye...fernando....

...feguli.....belhanda....arda...

................gomis....


bu hücum hattının rakibin önemi olmaksızın icerde dısarda min. 3 tane sallaması lazım.
 
Bi uzak dursun .. Milli takıma saygısı olmayan külhanbeyi cahil egolu topçuya kulübü emanet etmek hiç akıllıca değil..Sırtını dayadığı büyüklere güvenerek Ne hocayı ne başkanı ne federasyonu ne taraftarı kimseyi ciddye almayacak takımı oyuncağı yapacak kesin..Uzak dursun yine ülkedeki başkanlık seçimi öncesi buralarda gözükmek isteyebilir..Zira amacı top oynamak olsa buralarda ne işi olur o yaşta
 
Arda gelirse TSL'yi donunda sallar ama antipatik demeçleri sonucunda taraftar ile arası açılmış bir isim.

Ayrıca FT'nin gelme ihtimaline karşı bir blokaj olarak görüyorum bu transferi dolayısıyla veto ediyorum.

Not : Arda gelse formasını alırım orası ayrı , bende yeri ayrıdır ancak şu dönem hiç uygun değil.
 
Heyecanlandan parmaklarım zank zank titremeye başladı.. Allahını seven beni tutmasın..

texting-tremor.gif


Sonunda formam A.Turan yazdırabileceğim...
 
Git yükselenin Besiktas da oyna hiyar agasi. Sözde Galatasarayin cocugu cikip Galatasarayin teklifi komikti diyor sonra 5 Milyon verirseniz gelirim diyor.

Yürü yallah baska kapiya.
 
Sneijder hantal, Sneijder pahalı.

Ama koca kıçlı Arda Yılın bombası. Neden çünkü Arda Turan ağzıyla laf yapıyor. Taraftar da bu yağlamaya eriyor. Galatasaray benim yuvam, florya evim deyip duruyor.

YouTube
 
Ulan biz gol attığımızda sevinçten gözlerimizden yaş akıyor, bu sözde Galatasaray'ın çocuğu 5 milyon civarı istiyor.HEYYYY YAVRUM HEYYYY
 
Üst Alt