Galatasaray'ın Sırtındaki Külfet: Tarık Çamdal! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1271137_620x410.jpg

'Yatan' servet! Tarık Çamdal Para Basıyor...


Galatasaray'ın transfer fiyaskosu, Tarık Çamdal aldığı yıllık ücretlerle 'Yok böyle kazanç' dedirtiyor... Çamdal, sarı kırmızılıların adeta sırtındaki külfet gibi...

Bu sezon hiçbir resmi maçta süre alamayan Tarık Çamdal, yıllık kazancıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 26 yaşındaki oyuncunun yıllık maaş artışındaki detay ise dudak uçuklatıyor. 26 yaşındaki oyuncunun yıllık ücreti güncel piyasa değerinden yüksek..

Her Yıl Artırarak Kazanıyor

2014 yılında 4 milyon 750 bin euro karşılığında Eskişehirspor Kulübünden transfer edilen Çamdal, kendisini sarı kırmızılılara bağlayan 5 yıllık anlaşmaya imza atmıştı. Çamdal'ın sözleşmesindeki detaylar şöyle; 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 177 bin euro, 1 milyon 284 bin euro, 1 milyon 391 bin euro, 1 milyon 498 bin euro ve 1 milyon 605 bin euro euro sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10 bin
euro değişken transfer ücreti ödeniyor. Ayrıca Çamdal, anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11'de yer alması durumunda ise 100 bin euro ödeme yapılıyor.

Euro Üzerinden Kazanıyor, Türk Lirası Üzerinden Alıyor

Çamdal'a euro cinsiden ödenen bedeller, Türk Lirası'na çevrilerek ödeniyor. Çamdal'ın G.Saray'a imza attığı 2014 yılı Eylül ayı ilk haftasında euro kuru 2,83 seviyelerindeyken 2017 yılı Kasım ayı ilk haftasında kur, 4,46 olarak karşımıza çıkıyor. Yani Çamdal hem yıllık ücretiyle hem de artan kur üzerinden oynamadan servetine servet katıyor.

Sezon Başında 6 Milyon Lira Ödeme


Çamdal, geldiği ilk yıl 1 milyon 177 bin euro yani o dönemki euro kuruyla, Türk Lirası olarak 3 milyon 330 bin lira kazandı.Oyuncu, aradan geçen 3 yılın ardından bu sezon, sözleşmesindeki 1 milyon 498 bin lirayı da cebine koydu. Çamdal'ın aldığı bu para, yine Eylül ayı euro kuru baz alındığında 6 milyon 110 bin lira denk geliyor.

39 Maçta Gol de Asistte Üretemedi

26 yaşındaki oyuncu, sarı kırmızılı forma ile toplamda 14’ü Türkiye Kupası olmak üzere 39 kez sahaya çıktı. Çamdal, bu maçlarda asist ya da gol üretemedi. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'a kiralanan Tarık Çamdal, kırmızı siyaylı kulüple 28 maça çıkarken 2 asist yaptı. Bu sezon ise Tudor'un da gözüne giremeyen Çamdal, hiçbir resmi maçta süre almadı.

Kendi Değerinden Fazla Kazanıyor

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1 milyon euro olan Çamdal'ın yıllık ücretinin bonservis bedelinden yüksek olması da dikkatlerden kaçmadı. Çamdal'ın Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2019 yılında sona eriyor.

Hürriyet

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
O yabancı sınırı denilen saçmalık yüzünden bunun gibi yetenek fukaralarına bu paralar ödeniyor.Haysiyetsiz,şerefsizlerde sınır getirmeye çalışıyor.:mad:
 
Peki yabanci limiti OLSA BILE bu adama bu paranin bu seneligin ve bu bonservisin destekcisi olmak bir aya fanboy lugu degil mi

forumda aysali destekleyenlerden bir kisi de cikip sunu demedi , ne bileyim mesela cumle boyle olabilir

"yabanci kisitlamasi yuzunden tarik selcuk burak gibilere bu paralar verildi ama yine de bu adamlara bu paralar verilecegine ,bu kaprislere boyun egilecegine , istemiyorsaniz cektirin gidin denmeliydi"

aysal destekcilerinden bu tarik transferine ovguler okudugumu bilirim forumda

bir laf da sonraki yonetimlere ve teknik heyetlere

bu adam alinmis belki 4,75 lik degil 0,75 lik adam . Ama alinmis , bir faydalan , dene oynat . Yok , adama cuzzamli muamelesi yapiyorlar

tarik suratiyle eger uzerine ciddi egilinirse gayet de kanatta is yapabilir
 
Diger yerliler gibi sözlesmesi bitene dek antremanlara takilacak maddi olarak hayatini garantiledi icin baska bir takima transfer oluyum sözlesmem bitmeden demiyecek sonrada büyük ihtimal ya futbol hayati bitecek yada PTT ligde oyniyacak

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Sorarım size renkdashlar;
Andy Caroll 34 Mio € mu daha büyük kazıktır, yoksa
Tarık Çamdal 4,5 Mio € mu?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
bir ise yaramiyorsa, floryadaki tuvaletleri bu kopege temizletin. okadar para aliyor, onun aldigi 1 aylik maasi biz kopek gibi calissak kazanamayiz 5 yilda.
Haram zikkim olsun, insanda biraz seref olur, bi halt ettigin yok. insanda biraz gurur olur ve haketmedigi parayi almaz ve gider.
 
Parayi alan degil veren sucludur

o mu oynatmayin diyor , oynatin o zaman faydalanin

yok faydalanilacak biri degilse zorla mi aldirtti kendini , almasaydiniz
 
Üst Alt