Galatasaray'ın Transfer Listesi Sızdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın Transfer Listesi Sızdı!


resized_70942-8730d236gdhfghgf.jpg

Gelecek sezon önemli transferlerle kadroyu güçlendirme peşinde olan Galatasaray'da futbol direktörü Cenk Ergün ile menajer Bayram Tutumlu'nun mesajlaşmaları ortaya çıktı. Tutumlu'nun sosyal medya hesabından attığı tweetlerde izlenilen ve istenen isimlerin hepsi görüldü.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi yapılan transfer çalışmaları basına sızdı. Menajer Bayram Tutumlu, sarı kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün'le mesajlaşmalarını sosyal medyada paylaştı.

Tutumlu, Cenk Ergün'e önerdiği futbolcuların dikkate alınmadığından şikayet ederken Dursun Özbek yönetimini istifaya davet etti. Tecrübeli menajer bunun yanı sıra Cenk Ergün'ün kendisinden almasını istediği futbolcuları da twitter hesabından paylaştı.

Bayram Tutumlu'nun Cenk Ergün'e önerdiği, Ergün'ün de 'izlettiriyorum' dediği futbolcular:

Kolodziejcak (M'Glabach): Defans
Vietto (Sevilla): Forvet
Angel Correa (Atletico Madrid): Kanat-forvet
Kranevitter (Sevilla): Orta saha

Cenk Ergün'ün Bayram Tutumlu'dan almasını istediği isimler:


Vincent Janssen (Tottenham): Forvet
Wimmer (Tottenham): Defans

Bayram Tutumlu, Cenk Ergün'ün 'izlettiriyorum' dediği futbolcular için bu adamların 'neyini izlettiriyorsun' diye tepki gösterirken Cenk Ergün'ün kendisinden almasını istediği futbolcuların da sarı kırmızılıların ayarında olmadığını ifade etti.

Yeni Şafak
 
asıl liste Pukki Rolando falan Cenk Wimmer ve Janssen'i istemiş bu oyuncuları kötülüyor bayram komisyon alacağı tarzda adamları öneriyor biz salak mıyız
 
1- Bu yazılanlar dogru ise, koskoca kulubun futboldan anlamayan kişilerle nasıl yönetildiğini / yönetilemediğini anlıyoruz.

2- Bu yazılanlar yalan ise, Bu menajerin mahkemeye verilmesi gerekir.
 
Angel Correa' nın bize gelme ihtimali var ve alınmıyorsa, almayan haindir!


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
football managerdan isimleri yazmislar oraya daha dogrusu yazdirmisdir dursunun yegeni vardi bitane bu e sporda küme düsen ileri zekali adam
 
Üst Alt