Galatasaray'ın "Yerli Monchi'si" ve "Cenk" Averi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'ın "Yerli Monchi'si" ve "Cenk" Averi!


740085.jpg

Bafetımbı Gomis, Younes Belhanda ve Maicon gibi yıldızları Haziran ayı bitmeden kadrosuna katan Galatasaray son yılların transferde en flaş hamlelerinden birisini yaptı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu müthiş operasyonunun perde arkasında Sportif Direktör Cenk Ergün var.

2 AY ÖNCE START VERDİ
Yaklaşık 2 ay önce, lig daha bitmeden transfer için düğmeye basan Ergün, Gomis'in transferi için Fransa'da menajerlerle, İngiltere'de de Swansea City kulübüyle görüştü. Belhanda için önce Ukrayna'ya Dinamo Kiev kulübüne giden Ergün, yıldız futbolcu ile de Fas'ta bir araya geldi. Maicon için Sao Paulo'nun yolunu tutan Ergün'ün yolculukları bununla da sınırlı kalmadı.

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Almanya ve İtalya'da da transfer görüşmeleri yapan Cenk Ergün on binlerce kilometre yol girip dünyayı dolaştı. Bombaları patlatarak taraftarların gönlünde taht kurdu.

ROTASI YENİDEN İTALYA
Önceki gün İstanbul'a gelen Cenk Ergün'ün ikinci transfer operasyonu başlıyor... Cenk Ergün, teknik direktör Tudor'un bir an önce bitmesini istediği orta saha ve bek transferlerini bitirmek için yarın Avrupa seferine çıkacak. Juventus'tan istenen Lemina ve Asamoah için girişimlerde bulunacak olan Ergün, Vainqueur için de Roma ile görüşecek. Ayrıca bek transferi için de Fransa'nın yolunu tutacak.

TARAFTARIN YENİ ÜSTÜNEL'İ!
Mılan Baros ve Harry Kewell gibi yıldızları Galatasaray'a kazandıran dönemin yöneticisi Haldun Üstünel taraftarlar için adeta bir fenomen haline gelmişti. Cenk Ergün de üç önemli ismi Galatasaray'a kazandırarak taraftarların yeni Üstünel'i olma yolunda çok önemli bir adım attı..

Ajansspor
 
Tez konusu olurmu acaba?
Güldürmeyin adamı elaleme.
Kucağa almışlar Cenki soyup soğana çevirmişler birde haber yapıyorlar...

P9 Gscimbom Mobile
 
paraları cebinden mi verdiki gönüllerde taht kuracak.

lise talebeside 3 topcuyu götürürdü. 3'üde paraya geldi.
 
Aldığımız 3 oyuncu da zor transferler değildi. Ne bilim Kono yu alsın Lemina yı kiralasın tebrikleri sonuna kadar hak eder o zaman.

Böyle biraz abartı olmuş buna yerli Monchi demek.

sent via GSC
 
kono , imbula , lemina yada vönkürü bir de yanlarına clichy ayarında bek oyuncusu getirsin , adı transfer forumuna verilecektir zaten
 
1 tane Vasat
1 tane vasat altı
1 tanede yaşlı oyuncuyu ederlerinin 3 katı vererek getirmekle olmaz bu işler.


Sürün yağlı surat!
 
Üst Alt