Galatasaray'la Fenerbahçe, Aynı Futbolcunun Peşinde | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'la Fenerbahçe, Aynı Futbolcunun Peşinde


42941

Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki yıldız futbolcusu Hüseyin Bulut, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dikkatini çekti. Genç ve yetenekli futbolcuları kadrolarına kazandırmak için özellikle Almanya’ya yönelen 3 büyükler buradaki futbolcuları takip ederken, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ağına takılan Hüseyin Bulut’un iki ezeli rakibi karşı karşıya getirdiği öğrenildi.

Bundesliga
devi Borussia Dortmund’un alt yapısından yetişen ve oynadığı futbolla hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin ilgisini çeken 19 yaşındaki Hüseyin Bulut, Süper Lig devlerine göz kırparken, oyuncunun Dortmund’la olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması iki kulübü harekete geçirdi. 10 numara ve kanat forvet mevkisinde oynama yeteneğine sahip olan Hüseyin Bulut için B.Dortmund’un uzun süreli kontrat teklif ettiği öğrenilirken, yetenekli futbolcunun bu teklifi elinin tersiyle ittiği ve Türkiye’ye gelmek istediği belirtildi.

COMOLLİ HAREKETE GEÇTİ BİLE

Alman pasaportu olduğu için Türkiye Genç Takımları’nda resmi maçlara çıkamayan Hüseyin Bulut müthiş yeteneğiyle kendisini izleyenleri büyülerken, geçtiğimiz günlerde Stuttgart alt yapısından keşfedilip Fenerbahçe’ye transfer edilen Okan Turp için hiçbir özveriden kaçmayan Damien Comolli’nin Hüseyin için de elini çabuk tutacağı ifade edildi.

BAYERN MÜNİH'E GOL ATMIŞTI

B.Dortmund formasıyla gençler bazında birçok başarının altına imza atan 19 yaşındaki Hüseyin 2017’de Almanya U19 Şampiyonluk maçında 40 bin seyirci önünde Bayern Münih’e attığı golle yıldızlaşırken, genç yeteneğin milli takım hocalarının olumlu referansıyla Fenerbahçe ve Galatasaray’ı harekete geçirdiği bildirildi.

Kaynak: Akşam
 
Üst Alt