Haber - Galatasaraylı Üyeler, İrfan Aktar'ı Disipline Verecekler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Galatasaraylı Üyeler, İrfan Aktar'ı Disipline Verecekler!


DG3KVoNXcAAGUzf.jpg:large

Galatasaraylı üyeler, Divan Başkanı İrfan Aktar'ın reddini kanunsuzluk olarak addederek, hem bizzat kulüp merkezine gidecekler, hem de Aktar'ı disipline verecekler.

Divanı toplatmayan İrfan Aktar ihraçlık disiplin suçu işliyor.

Olağanüstü toplantı isteyen ve kulübüne sahip çıktığını belirten Divan üyeleri, bugün (10 Ağustos) Türk Telekom Stadyumu'ndaki kulüp merkezine gidip imza vererek gerekli 20 kişi sayısını aşarak, Divan'ı toplamaya çalışacaklar.

AYSAL İÇİN 4 ÜYE YETMİŞTİ!

Zamanında (Eylül 2014) Ünal Aysal'a karşı 4 üyenin sözlü önerisi ile Divan'ı bir haftada olağanüstü toplayan Divan Başkanı İrfan aktar, 44 Divan üyesinin resmi ıslak imzasına rağmen olağanüstü toplantı talebini tüzük dayanağı olmadan reddetti.

Ret gerekçesinde, tüzükte olmayan gerekçeler sunan Aktar, üyelerin teke tek bizzat fiziken kulüp merkezine gelerek imza vermesini veya noterden yollanmasını istedi.

İmza veren Divan üyeleri, Aktar'ın bu davranışının "İmza veren 44 üyeye hakaret, yönetime zaman kazandırmak amacıyla hesap vermeyi kanunsuz, tüzüğe aykırı şekilde yokuşa sürerek yönetimi eleştirenlerden korumak amaçlı bir düzen" olduğunu belirttiler.

Üyeler İrfan Aktar'ın Genel Kurul'un toplanmasını kanunsuz engelleyerek, tüzüğün 109.1 maddesi gereği Genel Kurul ile diğer organ ve kurulların toplantılarını engelleme suçu işlediğinden "Üyelikten Çıkartılması" için disipline verileceğini ifade ettiler.

3 ay önce de Galatasaraylı üyeleri Divan'da kapalı toplantıdan çıkartarak disiplin suçu işleyen İrfan Aktar'ın keyfi ve kanun, tüzük tanımaz bir sorun haline geldiğini hatırlatan üyeler, Aktar'ın bu tutumunun Galatasaray camiasına yakışmadığını belirttiler.

Sarı kırmızılı üyeler, yönetim ve Divan başkanının Galatasaray'ın tarihi 300 milyon TL zararını eleştirilerden kaçırmaya çalıştığını belirttiler.

BabaSpor
 
Birileri zenginleşirken Galatasaray fakirleşmiş=İrfan Aktar

Bakın bir video atacağım izleyin nasıl bir diktatör olduğunu daha iyi anlarsınız irfan aktarın
YouTube
 
Gec bile kaldilar. Böyle divan baskani mi olur yahu.

Hosuna gideni konusturuyor hosuna gitmeyenlere " hadi abicim daha su kadar konusacak kisi var, sadede gelelim" falan diye bölüyor konusmasinin ortasinda.

Bir de koskoca divan baskani "hoooooop" diye araya giriyor. Bu ne lan. Net bir sekilde tarafli bir adam bu, hic sevmiyorum.
 
Üst Alt