Galatasaraylı Yöneticiler: "Elma ile armudu karıştırmayalım!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaraylı Yöneticiler: "Elma ile armudu karıştırmayalım!"


Galatasaray’da Podolski’nin 2.6 milyon euroya satılması, taraftalar arasında kaos çıkartırken sarı kırmızıya gönül verenler, bonservis ücretinin az olduğu görüşünde… Yönetim ise; aksini şu sözlerle ifade etti: ”Elma ile armudu karıştırmayalım, Podolski Çin’e değil Japonya’ya gitti.

Podolski’nin 2.6 milyon Euro’ya Japonya’nın Vissel Kobe Kulübü’ne satılmasına tepki gösteren taraftarlara Galatasaray yönetiminden yanıt geldi. Yöneticiler: ”Elma ile armudu karıştırmayalım! Podolski, Çin’e değil, Japonya’ya gitti. Japonya’daki futbol pazarı Çin ile mukayese edilemez. Podolski, Çin’e gitseydi 7.5 milyon Euro’dan aşağı gitmezdi. Ama Çin’den de beklediğimiz teklif gelmedi. Ayrıca Lukas Podolski için Vissel Kobe’nin bize vereceği 2.6 milyon Euro bonservis bedeli Japon kulübünün kendi tarihinde ödediği en yüksek bonservis bedellerinden biri. Bu rakam Japonya için son derece yüksek” ifadelerini kullanarak, iki lig arasında fark olduğunu dile getirdiler.

”32 YAŞINDA 2.6 MİLYON EUROYA SATTIK”
Yönetim, satış kararı için ise; ”Podolski’yi 30 yaşındayken Arsenal’den 2.5 milyon Euro’ya aldık. Bugün 32 yaşında ve 2.6 milyon Euro’ya sattık. Kendisi Japonya’ya gitmek istediğini bildirdi, biz de onay vermek durumunda kaldık” değerlendirmesinde bulundu.

(Ali Naci Küçük/Hürriyet)


PORTAL HABERİ
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray yönetimi için bir başarıdır, ben şahsen alacaklarına karşılık sözleşmesini fes ederler diye bekliyordum.
 
1 ay önce 3 verdiler kabul etmedik diyip 2.6 ya satmak mi elma ile karışan armut.

Armut yoneticilerden elestirenlere elma şekeri...
 
Bizim acilen maas yukunden kurtulmamiz gerekiyor ,aksi takdirde avrupa cezasi yinelenecektir , bu yuzden de 3 milyon alan poldi , 5 alan sneijder , 3 alan selcuk . hepsinden kurtulmamiz gerekiyor imkanlar olusursa

muhtemelen yonetim sneijder e bonservissiz teklif bile gelse serbest birakir bugunku kosullarda

tabi bunlari yaparken bol keseden tolgalara , cavandalara para dagitmamak da gerekiyor .
 
Yönetim, Podolski açıklamasında ŞL'ye kalınırsa 200.000 € daha alınacağını bildirdi. Aynı durumda Arsenal'e ise 500.000 € ödenecek. (HT)


-Tapatalk-
 
Yönetim, Podolski açıklamasında ŞL'ye kalınırsa 200.000 € daha alınacağını bildirdi. Aynı durumda Arsenal'e ise 500.000 € ödenecek. (HT)


-Tapatalk-

Hahahaha. Artik sadece gülüyorum.

Her gün yeni bir skandal. Bir de su gerizekalilari hala savunan adamlar görüyorum ya daha ne diyeyim ben. Yok sunu iyi yapmislar yok bunu düzetlmeye calisiyorlarmis.

Bu adamlar 1 dogru yapiyorsa en az 50 yanlis yapiyor.
 
Elma dediğin Dursun ise Armut dediğin Levent'tir.
Böyle bakınca ben bayağı karıştırıyorum ikisini.
Benziyorlar çünkü.

alnitak alnilam mintaka
 
Oldum olasi bu bonservis anlasmalarinin gelecege yonelik klup ve oyuncuyu ilgilendiren bonuslarina akil erdiremiyorum . Mesela Bruma da da su var

G.SARAY, Bruma'nın transferinde yeni bilgileri KAP'a açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp daha önce Sporting Lizbon'un açıkladığı gibi 10 milyon Euro'nun yanısıra iki Şampiyonlar Ligi katılımı ve bir çeyrek final karşılığında 3 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan tüm ödemeler çıkıldıktan sonra yüzde 25 pay verileceğini bildirdi.
 
O para + Poldi nin yıllık maaşı ile... Bir koşan zenci DMC ve hakiki santrafor (genç yetenek) alınır.
 
Satmasaydiniz beyinsiz adamlar. Musleraya 5 milyon euro teklif gelse orasi farkli yer karistirmayin mi diyeceksiniz.
 
Satmasaydiniz beyinsiz adamlar. Musleraya 5 milyon euro teklif gelse orasi farkli yer karistirmayin mi diyeceksiniz.

Ha bu dusunceye tamam ,satilmayabilirdi . Bu oturulup tartisilir . Ama bence 2,6 dan ziyade odenecek paradan kurtulmak icin sattilar , 7 milyon euro civari maas yuku vardi 2 senelik

Gidip bu tasarrufu adem buyuk e , turgut dogan sahine gomerlerse bilemem tabi
 
Üst Alt