Game Pass, PS Plus, Epic Games İndirim Duyuru Başlığı - Sayfa 36 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Yakın zamanda oyun dahi alamayacak duruma geleceğiz.Gerçi Rdr 2 ,Horizon Zero Dawn,Battlefield 2042,RE Village,Sekiro gibi oyunları şu an alamıyoruz.Daha alt seviye oyunları da alamazsak şaşırtıcı olmaz.
 
Öyle çok fazla incelemedim, birkaç gün içinde farklı oyunları da yazabilirim. GamePass ve EA Play sahibi arkadaşlar da alacakları oyunları önce bu sistemlere dahil mi diye kontrol etsin. Birçok oyun eklendi GamePass sistemine, boşuna para vermeyin kütüphane takıntınız yoksa.

Kıyıda köşede kalmış değil ama ilk gözüme çarpanlar XCOM 2, Resident Evil Village, Celeste, Breathedge, Hades, Ace Combat 7, Post Scriptum, Football, Tactics & Glory, South Park serisi, Vampire's Fall: Origins, Thronebreaker, Planescape: Torment: EE, Partisans 1941, Lobotomy Corporation ve The Evil Within 2 oldu. Ayrıca F1 2020'ye sahipseniz F1 2021 84₺.

Divinity'yi de türü seven zaten almıştır diye yazmıyorum ama haberi olmayan ve RPG, Turn-Base seven varsa mutlaka şans versin. Türünün en iyilerindendir DOS1 ve DOS2, özellikle arkadaşınız da varsa birlikte muhteşem bir maceraya atılacaksınız.
 
Bu arada Frostpunk gerçekten muhteşem bir oyun. Mutlaka şans verin. Öncesinde ya da sonrasında da This War of Mine'ı oynayın. İnsanlığınızı sorgulatacak seçimler sunan, kalitesi yüksek oyunlar.
 
Üst Alt