Ganso, Sözleşmesini Feshedip Galatasaray'a Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ganso, Sözleşmesini Feshedip Galatasaray'a Geliyor!


ganso-640.jpg

Fatih Terim, Galatasaray ile bir yandan ligde şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor. Terim, 10 numara pozisyonuna alacağı ismi şimdiden belirledi: Paulo Henrique Ganso.

İmparator, Sevilla ile sözleşmesini feshedecek olan Ganso'yu kadroya katmak için girişimlere başladı. İspanyol ekibinde forma şansı bulamayan 28 yaşındaki deneyimli orta sahayla ilk temas kurulacak.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYORDU

Galatasaray, Ganso'ya Sevilla'dan aldığı ücret olan 2.2 milyon Euro artı bonus teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın da daha önce gündemine gelen Brezilyalı yıldız futbolcuya, sözleşmesini feshedeceği için bonservis bedeli de ödemeyecek. Yönetimin gelecek haftalarda İspanya'ya giderek deneyimli futbolcu ile pazarlık masasına oturacağı bildirildi.

Sözcü
 
Selçuk'un beyaz Brezilyalı versiyonu denenmiş Elano'dan sonra bence riskli transfer ama bu piyasa da bedavaya oluşu denenebilir yapıyor en azından çine satma durumu olur.
 
Belhanda'ya alternatif bir oyuncu gerekiyor ama bu arkadasin dogru oyuncu oldugunu düsünmüyorum.

Yillik 1.5 milyon euroya oynayacaksa olabilir belki ama antrenmanda görmeden imzalamamak lazim.
 
Terim,istiyorsa uzak durun.

____________________________________

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!
 
Üst Alt