Garry: “Önemli olan çalışmak ve ilerlemek” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry: “Önemli olan çalışmak ve ilerlemek”


c6899fefb64042518e714b3d484b6a60.jpeg

Garry Rodrigues ve Martin Linnes, Galatasaray'ın Slovakya kampında medyanın karşısına çıktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Garry Rodrigues "Çok fazla kendimden bahsetmek istemiyorum. Kendimi anlatmak istemiyorum. Yapmam gerekenleri biliyorum... Yapmam gereken; kendimi yeni sezona hazırlamak. Önemli bir sezon beni bekliyor. Beklentilerin farkındayım. Zaten böyle bir camiada beklentilerin yüksek olması lazım. Ben de sahada gösterdiğim performansla kim olduğumu göstermek istiyorum" dedi.


Hollanda pasaportlu oyuncunun diğer sorulara yanıtları ise şu şekildeydi:

"Sezonu erken ya da geç açmanın çok büyük bir problem olacağını düşünmüyorum; hedef şampiyonluk... Temmuz'da da açsak Ağustos'ta da açsak hedefte değişim olmaz."

"Bruma önemli bir performans gösterdi ama şu an aramızdan ayrıldı. Şimdi ben varım, arkadaşlarım var. Bunun çok büyük bir problem olacağını düşünmüyorum"

"Geçen sene devre arasında geldim. Geçmişte olanları bilen bir isim değildim. Geçen sezon istediğimiz bir sezon geçirmeyince doğal olarak eleştiri olabiliyor. Bunu geride bırakıp yeni sayfa açtık. Yeni arkadaşlarımız var. Önemli olan çalışmak ve ilerlemek. Şimdi bunu yapıyoruz."

"Kanat oyuncusu için 10 numara ile pas alışverişi önemli. Hem Wesley hem Belhanda büyük isimler. Belhanda şu an bizimle; daha önce izlediğim bir oyuncu. Antrenmanlarda da kalitesini görebiliyorsunuz. İsimler kim olursa olsun benim Garry olarak iyi çalışmam lazım. Belhanda ile de iletişimimiz gayet iyi."

galatasaray.org
 
Üst Alt