Garry Rodrigues, Bu Akşam İstanbul'a Geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry Rodrigues, Bu Akşam İstanbul'a Geliyor!


l3NYOb.png

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Garry Rodrigues, bu akşam İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'ın her konuda el sıkıştığı Garry Rodrigues, hava koşullarının izin vermesi durumunda 21.50'de İstanbul'da olacak.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Rodrigues, ardından sözleşme imzalayacak.

Galatasaray yönetimi, Rodrigues için PAOK kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncu ise yıllık yaklaşık 1.5 milyon Euro kazanacak.

NTV Spor
 
Paok a bedelsiz transfer olmus , bize ise 3,5 milyon euro ya geliyor . Klubu kar etti . Kendisi 400 bin euro aliyormus , bize 1,5 milyon euroya geliyor senelik , ucretini yaklasik 4 e katladi, oyuncu da kar etti

Menejerine komisyon 800 bin euro odeniyormus. Menejeri de kar etti

Umarim oyuncu da iyidir de biz de kar ederiz. Izlenimlerim olumlu
 
Nedense Kayseri Sivas seviyesinde bir topçu almışız gibi geliyor bana. Biseswar,Aatif misali

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
 
Gelebilecekmi gercekten hava kosullari izin veriyormuki UA tayfasi bosuna havalimanina gidip bos yere bekleyip bir yerlerini dondurmasin:)
 
Niye herkes bu kadar karamsar bu oyuncu için benimde takip ettiğim bir isim değil ama oyuncunun analizleri ve baktığım videolarından Kanatı aktif kullanan ve rakibi zorlayan ayrıca skora katkısıda bulunan bir oyuncu,Brumanın ayağına bakıyoruz hucüm organizasyonlarında,Yasin gol falan atıyor ama kanadından hiç pozisyon üretemiyoruz nerdeyse bu adam pozisyon hazırlayan bir oyuncu gibi duruyor.
 
Üst Alt