Garry Rodrigues İçin Gelen Teklif Reddedildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry Rodrigues İçin Gelen Teklif Reddedildi!


333.jpg

Bu sezon takımın yenilenmesiyle bambaşka bir kimliğe bürünen Garry Rodrigues'e İngiltere Premier Ligi'nden flaş bir teklif geldi. Newcastle United'ın yıldız oyuncu için sarı - kırmızılı ekibe 6 milyon Pound'luk bir resmi teklif yaptığı öğrenildi. 3 haftalık bir süreçte yaşanan bu gelişmeler sonucunda Galatasaray teklifi reddetme kararı verdi.


Igor Tudor'un da takımda kalmasını istediği Garry Rodrigues için Cenk Ergün'ün Newcastle United yöneticilerine "Şampiyonluk gelmeden bir yere gidemez" dediği belirtildi. Öte yandan İngiliz ekibinin scoutlarının bir süredir Garry Rodrigues'i izlediği iddia edildi.

Galatasaray'ın PAOK'tan 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Garry Rodigues, geçtiğimiz günlerde Güney Afrika'ya attığı 2 golle takımının galibiyetinde önemli rol oynamıştı.

Rodrigues bu sezon ligde sahaya çıktığı 3 maçta 2 asist yapma başarısı gösterdi.

hurriyet.com.tr
 
gary ve tolga ikisini toplam 15 mio ya sezon sonu okuturuz. ha brumayı 15 e zor sattık bunları 2-3 anca satarız kafasındaki arkadaşlarda sezon başında kalmış kafa olarak hala adem büyük gelecek diye bekleyen tipler bunlar.
 
26 yaşında yükselen grafiğe sahip. Bu sene oynat şampiyon ol 5 gol 7 asist yapsın. Seneye clde oynat. Sonraki sezon başı 10m a yallah.
 
Sen Cenk'e 12 milyon Pound ver Garry'e gelince 6 milyon Euro. Bildiğim kadarıyla İngiliz ekiplerinin 10 milyon pound altı oyuncu almışlığı yok. Ciddiyetsiz bir teklif olmuş. Seneye başına 1 ekleyip gelinde İngiliz olduğunuz belli olsun...
 
üstelik su anda mecburiyetten sagda oynuyor asıl mevkisi sol acıga gecince bence dahada etkilir olur hem takım sagdanda gider

tolga sol tarafta eninde sonunda patlayacak nasıl olsa
 
Bence satılmasın.
Maaşı iyi oynasın 2 sezon sonra yine 7-8'e satarız.
Bir bakarsın parlar gelir bir para babası 20 kağıt sayar.


P9 Gscimbom Mobile
 
Üst Alt