Garry Rodrigues Kulübeye! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry Rodrigues Kulübeye!


Galatasaray'da futbolcular dün izin yaparken teknik direktör Igor Tudor, yardımcılarıyla birlikte Florya’ya kapanıp, pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe’nin analizini yaptı.

132709_1380645_940x531.jpg


Derbi maçın taktiğini belirleyen Tudor, ayak tabanında oluşan ödem nedeniyle 3 haftadır dinlendirilen Tolga’ya ilk 11’de şans verecek. Hırvat hoca, “Tolga iyi pres yapan ve sahadaki her boşluğu kapatan bir oyuncu. Derbide ona ihtiyacım var” dedi.

Tudor ayrıca, kart cezalısı olmaması için A. Konya karşısında oynatmayıp derbiye sakladığı Serdar’ı da ilk 11’de oynatacak. Konya maçında sağ üst arka adalesinde zorlanma meydana gelen Rodrigues ise bu sezon ilk kez yedek kalacak.

Hürriyet

GSC PORTAL
 
Belhanda solda tolga ortada oynamalı , ndiaye ve tolga hücuma destek verirler

Mac icinde rotasyon olur zaten. Sonunda'da Yorulmus bir Isla + Giuliano'ya karsi ya Belhanda ya da Ndiaye'yi cikarip Gary'i oynatiriz (tolga merkeze kayar).

Gecen sezon Tudor muazzam bir hata yapmisti. Tolga fb ye karsi en iyisiydi cikarip, golü yedik . Umarim aynisini yapmaz. Tolga gibi bir oyuncu bu fb icin asiri derecede ters
 
Tolga merkeze çekilirse intihar olur. Bursa maçında son dakikalarda yapılmıştı öyle bir hamle. Kritik top kayıpları yaptı. Geçen seneki Tolga'dan farkı yoktu. Bu adamı 6 numaraya sıkıştırmamak lazım. Tudor'un yerleştirdiği mevkide kendisini buldu. Ayarlarıyla çok oynamamak lazım.
 
Üst Alt