Garry Rodrigues Şoku! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry Rodrigues Şoku!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
240420171433307337666.jpg

Galatasaray'ın devre arasında Yunanistan'ın PAOK takımından transfer ettiği Hollandalı orta saha oyuncusu Garry Rodrigues ile ilgili şok gelişme yaşanıyor.

26 yaşındaki oyuncu sürekli 11'de olmadığı gerekçesiyle ayrılıp, eski takımı PAOK'a dönmek istiyor. Yönetim ve teknik heyet gelişmelere göre konuyla ilgili kararını verecek. Galatasaray, Rodrigues transferi için PAOK'la 3.5 milyon Euro karşılığında anlaşmıştı. Oyuncu yarım dönem için 675 bin Euro kazanıyor. Devam etmesi durumunda ise diğer 4 sezon için 1.350 bin Euro kazanacak. Sarı kırmızılılar Hollandalı oyuncu ile dört buçuk yıllık anlaşma yapmıştı.

Ajansspor
 
Ya bir adam elindeki kanatlari etkin niye kullanmaz acaba. Cikar yasini koy garryi. 60+30 50+40 farketmez adam gibi yararlan adamlarda niye illa sahada olmesini bekliyoruz oyuncularin
 
Topu öldürmekten, geriye dönmekten başka bir iş beceremeyen kanat(!) oyuncusunun yerine yedek oturursam o kulübün kapısının önünden geçmem bir daha bende, adamda haklı.
 
Rotasyon icin cok faydali bir oyuncudur, kanimca Yasin gibi trip falan da yapmaz oyle bir durumda. Ama oynamali yani macin son 30 dakika si olsa bile. Yoksa boyle oyunculari motive edemezsin.
 
Bilip bilmeden oyuncu alırsanız böyle elinizde patlar.
Senin ortasahan bitik
Stoperin yok

Gidip kanat alırsan paşa paşa parasını ödersin icabinda bedevada yollarsin.

Bu harcanan paraların hesabı sorulmadığı sürece her gelen. İstediği gibi zarar yazar gider

DURSUN İSTİFA!
 
Yav arkadaş o kadar para bayıldın adama 1 dakika bile oynatmıyorsun

Yasin Garry'den iyi mi sanki oynuyor sürekli


Koy kanatlara Bruma-Garry ikilisini izleyelim bir doya doya ...
 
Fena da değil aslında. Yasin'den eksiği ne, anlamak güç. İşin içinde bir adaletsizlik var her zaman olduğu gibi.
 
Aslinda yasini bosa kucumsuyoruz baskili oyunda buyuk guc ulke standartlarinda da dedigin gibi garrnin eksigi yok daha teknik daha ice katetme yetenegi var.
Beyni olan kulup parlatir parlatir satar. Yasini arap piyasasina 4-5e saplarsin garryi 1 sene oynatip rusyaya itelersin ama bizde enteresan malliklar var cozulmeyen malliklar. Yillardir semihe ramos bulmus gibi sarilmak sabri sanarsin alves. Bunlari salsan ac kalmazlar ulke piyasasinda hamzasiydi, bursasiydi, basak sehiriydi her turlu gideri var 300-500 asagisini alirlar ama kendilerine yer bulurlar yani. Donusum sart. Kalitelilerini gondermeye calisip yetenek fakirlerini tutmak ne bileyim yahu.

Demek istedigim oy atmayacaksan menajerlerle anlas ispanyaya bedelsiz kirala satis opsiyonu koy 5 falan rn azindan oynasin adam kendini gelistirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt