# Gaston Ramirez | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Gaston Ramirez


gaston-ramirez_2290005a.jpg



Muslera, Ramirez'i getiriyor




Galatasaray Başkanı Ünal Aysal başarı konusunda, "Biz başarıya odaklanmamış oyuncularla G.Saray'ın istikbalini bağlayamayız. Başarı, sporcuların kalbinde ve ruhundadır. Sporcular yürekleriyle oynarsa başarıları devam eder" demişti.

Galatasaray yürekleriyle oynayan, başarıyı kalbinde yaşatan oyuncularla iki yıl üst üste şampiyon oldu...



Başarının istikrara kavuşması, yerli ve yabancı oyuncuların kalitesini artırma adına Başkan Aysal düğmeye bastı.. Çünkü mevcut Galatasaray'ın yerli kadrosu "6+0+4" kuralına göre yeterli olmuyor. Örneğin, Hakan Balta sakatlanıyor, yerine oynayacak yerli oyuncu yok. Hamit'in yokluğunda sağ tarafta ve zor şartlarda hep "Sabri göreve gel" deniyor. Gökhan'ın yokluğunda Semih'e partner olacak savunma oyuncusu yok. Başkan Ünal Aysal devre arasında Mancini'nin de olurunu alarak öncelikle yerli oyuncuların transfer edileceğini bana söyledi.



Galatasaray'ın kanatlardan yeterince hücum edemediğini vurgulayan Başkan Aysal özellikle sol tarafa Bruma çabukluğunda, yeteneğinde Uruguaylı genç bir yıldızla el sıkıştıklarını söyledi. 10 milyon Euro değerindeki 19 yaşındaki Bruma'nın kendilerini genç ve yetenekli oyuncuları transfer etme konusunda "Rol model" olduğunu söyledi. Uruguaylı milli yıldızın Galatasaray'a transferini kaleci Muslera yönetiyor. Başkan Aysal'ın doğru bir kararla almayı kararlaştırdığı bu Uruguaylı yıldız: Gaston Ramirez..



İŞTE OYUNCUNUN BİLGİLERİ



Sabah Spor'un dış haberler sorumlusu Galip Öztürk'ten aldığım bilgilere göre; İngiltere Premier Ligi'nde Southampton takımında iki yıldır forma giyen Ramirez 23 yaşında, 1.83 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.. Ramirez de Portekizli yıldız Bruma kadar hızlı ve çabuk. İki ayağını da iyi kullanıyor. Üstelik Bruma gibi iki kanatta da oynayabiliyor.



Gerektiğinde Sneijder gibi forvet arkasında görev yapıyor. Geçen sezon 20 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Ramirez'in bu performansı Southampton gibi zirveye oynamayan bir takımda başarı kabul ediliyor. Ayrıca Mancini de Ramirez'i yakından tanıyor, özelliklerini iyi biliyor..

Başkan Ünal Aysal'ın hedefi, yarışırken hem başarılı olmak hem de yaşlanan hücreleri genç, dinamik, yetenekli ve Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek yerli ve yabancı oyuncuları kadroya katmak.



LEVENT TÜZEMEN
 
Harika olur.Bruma-Ramirez ile kanatlar taş olur taş.



Ramirez'e alternatif olarak,Basel'den Mohamed Salah'ta süper olur.Oda harika bir kanat.
 
riera ve dany gönerilip yerine bi solbek ve ramirez alındı mı süper olur. yedek bi türk stoper de şart. inşallah yabancı kontenjanı da ozaman kadar kalkar da tüm yabancılardan faydalanabiliriz.
 
İŞTE OYUNCUNUN BİLGİLERİ

Sabah Spor'un dış haberler sorumlusu Galip Öztürk'ten aldığım bilgilere göre; İngiltere Premier Ligi'nde Southampton takımında iki yıldır forma giyen Ramirez 23 yaşında, 1.83 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.. Ramirez de Portekizli yıldız Bruma kadar hızlı ve çabuk. İki ayağını da iyi kullanıyor. Üstelik Bruma gibi iki kanatta da oynayabiliyor. Gerektiğinde Sneijder gibi forvet arkasında görev yapıyor. Geçen sezon 20 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Ramirez'in bu performansı Southampton gibi zirveye oynamayan bir takımda başarı kabul ediliyor. Ayrıca Mancini de Ramirez'i yakından tanıyor, özelliklerini iyi biliyor..

Başkan Ünal Aysal'ın hedefi, yarışırken hem başarılı olmak hem de yaşlanan hücreleri genç, dinamik, yetenekli ve Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek yerli ve yabancı oyuncuları kadroya katmak.



LEVENT TÜZEMEN

bi kere bruma kadar cabuk ve hizli degil net BS



ve benim bildigim gaston ramirez 10 numaradir kanatta oynadigini hic hatirlamiyorum
 
Çok hızlı olmadıgı dogru. Ama cok iyi transfer olur. Basketbol deyimiyle ''all-arounder'' bir oyuncu yani komple bir oyuncu.

Southampton,G.Saray dan sonra en sevdigim takım haline geldi. Böyle bir transfer olursa en cok ben sevinirim sanırım :)
 
Üst Alt