Gazeteciden, Güneş'e: "Mehmet Özdilek'i hakeme doğru itmeniz doğru bir davranış mı?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gazeteciden, Güneş'e: "Mehmet Özdilek'i hakeme doğru itmeniz doğru bir davranış mı?"


resized_9a86b-cbc976c844hj.jpg

Şenol Güneş, Konya'da bir gazeteciyle tartıştı.

Bir gazetecinin "Maçtan sonra Mehmet Özdilek'i hakeme doğru 'Tebrik et' diyerek itmeniz doğru bir davranış mı?" sorusu, Güneş'i sinirlendirdi.

Siyah beyazlı ekibin 1-0 öne geçmesine rağmen 1-1 berabere tamamaladığı müsabakanın ardından, hakem Alper Ulusoy'un kötü yönetimi büyük tartışma konusu oldu.

Beşiktaşlı futbolcuların maçın bitiş düdüğüyle birlikte hakemin yanına gelirken, bu esnada oyuncularını soyunma odasına göndermeye çalışan Güneş'in, Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'le bir diyalog yaşadığı görüldü.

Sorudaki varsayıma çok sinirlendi

Bir basın mensubunun "Maçtan sonra Mehmet Özdilek'i hakeme doğru 'Tebrik et' diyerek itmeniz doğru bir davranış mı?" sorusu üzerine gerildiği görülen Güneş, şu cevabı verdi:

"O pozisyonla ilgili oyuncularımı geri alıp, 'Hayır gitmeyin, Konyasporlular tebrik etsin' diye gittim. Ne var bunda? Siz ne anlıyorsunuz bunda. Ben kendi oyuncularımızı aldım. Oyuncularım gidip bir daha mı kart görsün? İşte Türkiye bu. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar bu tipleri. Lütfen susar mısınız? Siz bana bir karar veriyorsunuz, soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil, saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Öyle bir kanaat getirip de bana soru soramazsınız. Saygısızlık olur. Kapatır mısınız?"

AA/Ajanspor
 
Lütfen susar mısınız? Siz bana bir karar veriyorsunuz, soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil, saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Öyle bir kanaat getirip de bana soru soramazsınız. Saygısızlık olur. Kapatır mısınız?"


kimin söylediğini bilmezseniz Gülben Ergen le Seda Sayan atışması gibi geliyor
 
İster istemez Şenol Güneş ses tonuyla okuyosun yazıyı. aynı keyfi aldım. Kudurun.
Q7 ye verilmeyen 2626252. Kırmızıya sayarsın

GSCimbom Mobile App
 
Terim geldikten sonra bunun psikoloji iyice bozuldu. Tabi kendisinden birkaç gömlek üstün biri ile rekabete girince "filozof" edası kalmadı, triplere girdi.
 
Lütfen susar mısınız? Siz bana bir karar veriyorsunuz, soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil, saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Öyle bir kanaat getirip de bana soru soramazsınız. Saygısızlık olur. Kapatır mısınız?"

bülent ersoy sen misin
 
Suçluluk psikolojisi öfkeyi beraberinde getirir böyle durumlarda.

Şu ülkedeki en büyük problem maç sonu heyecanıyla hata edildiğinin kabul edilmemesi.

Her ne kadar eleştirsek de insanlar yüksek nabızda hata yapabiliyorlar, normalde yapmayacakları hareketleri yapıyorlar kolay değil herkes için bu durum.
 
"İşte Türkiye bu" lafını bir yabancı teknik adam kullansa ne Türk düşmanlığı kalır, ne "beğenmiyorsan defol" lafları kalır.

İki yüzlü insanlardan nefret ediyorum.
 
Üst Alt