Geleceğin Aslanları Asgari Ücrete İmza Attılar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Geleceğin Aslanları Asgari Ücrete İmza Attılar


5175298.jpg

Geçtiğimiz Mayıs ayında U17 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takımımız yarı finale kadar yükseldi. Genç Milliler yarı finalde İngiltere'ye yenilmesine rağmen U17 Dünya Kupası'na gitmeyi garantilemişti. O takımın en dikkat çeken ve 11'de sahaya çıkan 6 ismi Galatasaray alt yapısında forma giyiyordu.


Ramazan Civelek, Ozan Kabak, Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ün performansları Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken gelecek için de umut verdi. Turnuva sonrası Galatasaray yönetimi 2000 doğumlu futbolcuları ile profesyonel sözleşme imzalama kararı aldı.

Sarı-kırmızılı yönetim bir süredir Ramazan Civelek, Ozan Kabak, Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Atalay Babacan, Yunus Akgün ve sakatlığı nedeniyle U17 Avrupa Şampiyonası'nda forma giyemeyen Melih Gökçimen'in ailesiyle sözleşme şartlarını görüşüyordu.

5175294.jpg

Aylık 1.404 TL kazanacaklar!


Yunus Akgün dışında 6 futbolcu ve ailesi ile anlaşma sağlandı ve 3'er yıllık sözleşme imzalandı. Yunus Akgün ve ailesi ise Galatasaray'ın teklif ettiği asgari ücreti beğenmedi ve sözleşmeyi imza atmadı. Ancak Yunus'un da kısa süre sonra anlaşma sağlayarak imzayı atması bekleniyor. İmzalanan profesyonel sözleşmeler sonrası genç yıldızların diğer takımlara gitmeleri de önlenliş oldu.

Galatasaray'ın geleceği olarak gösterilen bu 7 futbolcu sarı-kırmızılı takımdan aylık 1.404 TL asgari ücret alacak ve sigortaları asgari ücretten yatacak.

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor yeni sezon kampına 2000 doğumlu 6 futbocuyu da davet etmişti...

Ramazan Civelek

5 Ocak 2000 Zonguldak devrek doğumlu. 17 yaşındaki futbolcu sağ bekte görev yapıyor. Galatasaray'ın o meşhur 2000 doğumlu takımından. Sarı-kırmızılı takımın A takımı kazandırmayı düşündüğü futbolcuların başında geliyor. 33 kez milli formayı giydi. U17 Avrupa Şampiyonası eleme, elit ve gruptaki tüm maçlarda 90 dakika forma giydi. U17 Avrupa Şampiyonası kadrosundaydı.

Abdussamed Karnuçu

4 Şubat 2000 Sivas doğumlu. 17 yaşındaki futbolcu orta sahada forma giyiyor. Savunma yonü ağır basan Abdussamed Galatasaray'ın meşşur 2000 jenerasyonuna sonradan kazandırılan ama hiç sırıtmayan isimlerinden biri. U17 Avrupa Şampiyonası'nda İspanya maçında cezalı olduğu için forma giyememişti. Kazandığımız Hırvatistan ve İtalya maçlarında forma giydi. Hırsı ve azmi ve fiziki yapısıyla dikkat çekiyor. 27 kez milli oldu. U17 Avrupa Şampiyonası kadrosundaydı.

Ozan Muhammed Kabak

25 Mart 2000 Ankara-Çankaya doğumlu... 17 Yaşındaki futbolcu sol stoper bölgesinde forma giyiyor. Aynı zamanda sol bekte oynayabiliyor. Şimdi A takıma koysan sırıtmayacak yeteğe sahip genç futbolcu Galatasaray ve A Milli Takım'ın gelecekteki en büyük umutlarından biri olarak gösteriliyor. Bugüne kadar 37 kez çeşitli kategorilerde Milli Takım forması giydi ve 7 gol attı. Avrupa Şampiyonası'ndaki tüm maçlarda 90 dakika oynadı.

Recep Gül

5 Kasım 2000 İstanbul Küçükçekmece doğumlu. 2011'yılında Galatasaray alt yapısına seçildi. 2000 jenerasyonuna sonradan kazandırılan bir başka isim. Sağ kanat oynamasına rağmen forvet kadar gol atıyor. 29 kez milli olan Recep Gül'ün kariyerinde 55 golü bulunuyor. Galatasaray'da forma giyse çok rahat Sinan Gümüş etkisi yaratır. U17 Avrupa Şampiyonası kadrosundaydı.

Atalay Babacan

28 Haziran 2000 Denizli doğumlu. 2013 yılında Denizlispor'dan Galatasaray'a transfer edildi. 37 kez milli oldu ve kariyerinde 72 golü bulunuyor. 10 numara pozisyonunda oynayan 16 yaşındaki futbolcu sol ayağını muhteşem kullanıyor. U17 Avrupa Şampiyanası grup aşamasında 6 maçta 4 gol attı. Son oynanan İtalya maçında ise Milli Takım'a galibiyeti getiren isim oldu. Galatasaray 2000 yaş grubunun en flaş ikinci ismi...

Yunus Akgün

7 Temmuz 2000 İstanbul Küçükçekmece doğumlu... 2011 yılında Galatasaray alt yapısına seçildi. "Sanki sekiz tane gözü var ve sahanın her yerini rahatlıkla görebiliyor." Ekşi sözlükte yazılan bu yorum kendisini çok iyi anlatıyor. 16 yaşındaki forvet bugüne kadar 24 kez milli formayı giydi. Galatasaray alt yapısında makina gibi gol atıyor dersek yanlış olmaz. Kariyerinde 72 golü bulunuyor. Galatasaray 2000 yaş grubunun en flaş ismi diyebiliriz.

Melih Gökçimen

2012 Yılında amatör transfer olarak Galatasaray'a geldi. Sol açık pozisyonundan sol beke evrildi. U17 Avrupa Şampiyonası öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroya alınmadı. Atalay ve Ozan Kabak'tan sonra en potansiyelli oyuncu olarak gösteriliyor. Günümüz standart bekleri dışında tekniği ve şutları ile dikkat çeken bir isim.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr
 
Dursun'u tanıyorsam sigorta primi düşük ödesin diye asgari ücret veriyordur. Elden de ödeme yapıyordur çakal.

Vizyonsuz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Altisinin aldigi para Eray gibi capsizin aldigi paranin yaninda cerez parasi gibi.14 yerlinin icinde yer almalilar.Biri bile tutsa kar.
 
En azindan iyi birer yedek olsa hepsi, anadoludan yerli copleri almak icin bi ton bonservis ödemeyiz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
3 vardiya halinde çalıştırıp 2 ayda bir erzak da verin bari. Bu elemanlardan çok ümitli değiller, ya tutarsa diye yapılmış bir anlaşma sadece galiba. Yani geleceğin aslanları gözüyle bakıp bunu yapmazlar herhalde.
 
Bordo-mavili kulüp Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile olan mevcut sözleşmemiz 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Sözleşmeye göre oyuncuya her sezon için 250.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Ayrıca kulübümüz tarafından oyuncuya bir daire tahsis edilecektir." denildi.

Milli oyuncunun 250 bin TL'ye oynadigini düsünürsek aylik 3 bin TL uygun olurdu.
 
Üst Alt