Teşekkür ederim, ilk baharını kutlarım.Rica ederim abi. Kum falıyla ilgili bilahare konuşuruz. Keyifli forumlar.
Teşekkür ederim, ilk baharını kutlarım.Rica ederim abi. Kum falıyla ilgili bilahare konuşuruz. Keyifli forumlar.
Hafızam beni yanıltmıyorsa ilkbahar 21 Mart'ta başlayacak. Unutmayınız ki "Kork aprilin beşinden öküzü ayırır eşinden" derler. Ama yine de iyi niyetinize karşılık mutlu baharlar dilerim.Teşekkür ederim, ilk baharını kutlarım.
Buyur aradığın kriterlere uyuyorum.Oturduğu binanın altında kapalı otopark olup 1. Katta oturan var mı? Bir şey soracağım.
Abi ev değiştireceğimde, yeni yapılan bir bina var bu sene yapıldı. Daire çok hoşuma gitti. Ama 1. Kat ve hemen altında kapalı bir otopark var. Çok soğuk oluyor mu? Aklımı tek kurcalayan o. 2. Evim olacak öğrenciyim daha pek tecrübeli değilim bu tarz şeylerde.Buyur aradığın kriterlere uyuyorum.
Tavanı yüksek değilse otoparkın korkma. Ama kot farkından dolayı tavan boyu yüksekse ısıtamazsın evi. Bence ara kat daire bak madem öğrencisin.Abi ev değiştireceğimde, yeni yapılan bir bina var bu sene yapıldı. Daire çok hoşuma gitti. Ama 1. Kat ve hemen altında kapalı bir otopark var. Çok soğuk oluyor mu? Aklımı tek kurcalayan o. 2. Evim olacak öğrenciyim daha pek tecrübeli değilim bu tarz şeylerde.![]()
Yükseklik olarak normal bir evin içini düşün onun 1 metre fazlasıdır. Aslında akşam saatlerinde bir gidip görsem anlayabilir miyim acaba? Evin fiyatı da diğer yerlere göre uygun oluyor. O da cezbediyor.Tavanı yüksek değilse otoparkın korkma. Ama kot farkından dolayı tavan boyu yüksekse ısıtamazsın evi. Bence ara kat daire bak madem öğrencisin.
En soğuk halini sabah anlayabilirsin sabah 9-10 gibi gidersen daha iyi olur. Fiyatı uygun, evde yeniyse bence düşünme taşın.Yükseklik olarak normal bir evin içini düşün onun 1 metre fazlasıdır. Aslında akşam saatlerinde bir gidip görsem anlayabilir miyim acaba? Evin fiyatı da diğer yerlere göre uygun oluyor. O da cezbediyor.
Eğitim sezonu olduğu için de pek daire seçeneği yok. Şu an oturduğum dairede de komşulardan gelen yemek kokuları illallah ettirdi. O yüzden ayrı mutfaklı bir yere taşınmayı düşünüyorum bu ara.
Abi dediğin gibi o zaman yarın sabah gidip bakayım, bir de rica edip akşam 10 gibi bakayım. Şu an oturduğum ev de yeni, ilk kiracısı benim. Ama koku işte. Üst katta Karadenizli biri var. Her gün lahana çorbası mı yapılır ya. Geberiyorum o kokunca.En soğuk halini sabah anlayabilirsin sabah 9-10 gibi gidersen daha iyi olur. Fiyatı uygun, evde yeniyse bence düşünme taşın.
Koku yaşam standardını etkiler. İstenmeyen kokulara maruz kalmak(kokunun ne olduğunun bir önemi yok) bulunduğun ortamda verimliliğini düşürür.
Almanya liginde Dortmund u destekliyorum. Müthiş bir taraftarı olan Dortmund fanı olurdu birçok kişi benceForumda Almanya'da yaşayıp da Türk ligini takip eden üyeler görüyorum bana enteresan geliyor. Şahsen Almanya gibi yerde yaşasam Türk ligiyle uğraşıp kendini sinir strese sokar mıydım diye çok düşündüm ama gene kesin karara varamadım.![]()
Disaridan öyle düsünmen normal ama iste insan Galatasarayli, Fenerli, Besiktasli falan olunca takip etmeden duramiyor.Forumda Almanya'da yaşayıp da Türk ligini takip eden üyeler görüyorum bana enteresan geliyor. Şahsen Almanya gibi yerde yaşasam Türk ligiyle uğraşıp kendini sinir strese sokar mıydım diye çok düşündüm ama gene kesin karara varamadım.![]()
bu siber saldırı muhabbeti nedir?
Ben sana birsey soracaktim iyi denk geldibu siber saldırı muhabbeti nedir?
5 saniye izleyemedim utandım bu ne ya beyni yıkanmış bunlarınbirden aklıma karşısında kim jong un'u görünce ağlamaya başlayan koreliler geldi!
pm atıyorum reisBen sana birsey soracaktim iyi denk geldi
Vg ile ugrasiyordun galiba
Omuzlari haftada kac gun calistiriyorsun