# Georginio Wijnaldum | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Georginio Wijnaldum


Shaqiri'de yaşanan pürüzler, Cim Bom'u yeni arayışlara itti. Zaman kaybetmek istemeyen Galatasaray'ın bu sezon PSV'de fırtına gibi esen Georginio Wijnaldum ile temasa geçtiği öğrenildi. 21 yaşındaki yıldız, sadece kanatlarda değil 10 numara pozisyonunda da forma giyebiliyor.



Sarı-Kırmızılılar'ın aradığı kanat oyunucu olarak gösterilen Xherdan Shaqiri zora girince , Aslan da farklı alternatiflere yöneldi. Shaqiri için Basel'le temaz kuran yönetim, 8 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı. Ayrıca transferle bizzat ilgilenen Ali Dürüst, Basel yönetiminde görev yapan Galatasaray'ın eski futbolcusu Adrian Knup'la iletişime geçmişti. Ancak Avrupa'nın dev takımlarının da gözdesi olan Shaqiri'ye sonra bir talip daha çıktı. Premier Lig'in gözde takımlarından Tottenham'ın, Arnavut aıllı yetenek için 12 milyon Pound'ı gözden çıkardığı belirtildi. Bu gelişme üzerina Galatasaray, bir başka genç yıldız için hamlesini yaptı. PSV'de forma giyen G. Wijnaldum ile menacerler vasıtasıyla temaz kurulduğu öğrenildi.



Wijnaldum bu sezon başında 5 milyon Euro'ya PSV'ye transfer oldu. PSV ile 17 maça çıkan siyahi futbolcu , 7 gole imza atarak oldukça dikka çekici bir performans sergiledi. Aslan'ın, Shaqiri'ye ayırdığı bütçenin tamamını başarılı futbolcu için de önerebileceği belirtiliyor.



Rasit Altun - Fanatik
 
Cevap: Wijnaldum surprizi



Bu çocukta potansiyel olduğunu bizim forumda 2 sene öncesinden söyleyenler vardı. Şimdi PSV'den almaya kalksak bize fahiş fiyata çekerler. Böyle futbolcularla hep iş işten geçtikten sonra, piyasası tavan yapmaya başladığında ilgileniyoruz. Bu yanlış. Scoutların biraz daha aktif olması gerekiyor.
 
Cevap: Wijnaldum surprizi



Transfer zamanlamasında daima kötüyüz. Şimdi sezon sonuna bırakalım daha iyi olacak gibi şeylerle kendimizi kandırsak da, sezon sonu yine bir espri olmayacağı apaçık ortada.

Bir Olcan'ı alamadık be.
 
Cevap: Wijnaldum surprizi



birakin gidin allahini severseniz ya.. 2 senedir bu oglani Feyenoorddayken.. 3-4 milyona rahat alinirdi..



simdi imkani yok alamayiz.. PSV de yeni yeni kendini bulmaya baslamis biz talipmisiz vs vs.. adam tam gelismeye yon tutmusken talip olmayiz.. tam biraz ispatlamis.. transfer yapmis.. biz talip oluyoruz.. psv 5,5 aldi.. tutup sana.. 6ya satacak degil..
 
Üst Alt