Geri Dönüşün Mimarı Feghouli! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bursaspor’u 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok kritik bir adım atan Galatasaray, bu sezon geriye düştüğü 8 karşılaşmadan 16 puan çıkarmayı başardı. Dönüş gollerinde en çok imzası bulunan isim ise Feghouli.
5c9007c0ae298bc29884168d

Süper Lig’in 26. haftasında 2-0 geri düştüğü Bursaspor müsabakasını 3-2 kazanan Galatasaray, bu sezon yaptığı geri dönüşlerle dikkati çekiyor. Aslan 2018-2019 sezonunda geri düştüğü maçlarda 16 puan elde etti. Ligde ilk golü yediği 8 müsabakada geri dönüşe imza atan Sarı-Kırmızılı ekip, söz konusu maçlarda 4’er galibiyet ve beraberlik aldı. Galatasaray, ilk golü yediği maçlarda Ankaragücü, Sivasspor, Kasımpaşa ve Bursaspor’u mağlup etti. Terim’in öğrencileri, ligin ilk yarısındaki Bursaspor maçının yanı sıra Başakşehir, Alanyaspor ve Erzurumspor maçlarından ise birer puan çıkardı.

Gollere Feghouli etkisi

Aslan’ın bu sezon geri düşmesine rağmen puan aldığı karşılaşmalarda Sofiane Feghouli’nin etkisi dikkati çekiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, ilk golü yediği söz konusu 8 müsabakada rakip fileleri toplamda 18 kez havalandırdı. Galatasaray’ın Cezayirli orta saha oyuncusu Feghouli, bu karşılaşmalarda 6 kez ile en çok gol bulan isim oldu.
 
Üst Alt