Gökhan Gönül Antrenmana Çıkmadı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gökhan Gönül Antrenmana Çıkmadı!


Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı!



Futbolda şike soruşturması kapsamında zor günler geçiren Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından yaprak dökümü başladı.



Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Fenerbahçe'yi Avrupa Kupaları'ndan men etmesinin ardından camiada kızılca kıyamet koptu. Nihat özdemir'in asbaşkanlık görevinden istifa etmesinin ardından ceza evinde bulunan Aziz Yıldırım da Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmişti. Şike depremi sadece yönetim kadrosunu sallamadı. Özellikle Fenerbahçeli yöneticilerin Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmek üzere TFF'ye başvuracaklarını açıklamalarının ardından futbolcular da takımdan ayrılmayı düşünmeye başladı.



Bugün erken saatlerde Lugano'nun gideceğini açıklayan Fenerbahçe'de bir önemli isim daha takımla yollarını ayırmayı planlıyor.



Avrupa'nın önemli kulüplerinin peşinde olduğu Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılmak istediği ve bugün antrenmana çıkmadığı öğrenildi.



Konuyla ilgili düşünceli olduğu bilinen Aykut Kocaman, antrenman sahasında Hasan Çetinkaya ile fikir istişaresi yaptığı ve aralarında Gökhan Gönül için gelen teklifleri değerlendirdikleri öğrenildi.



MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BURAK ÖZKAYA
 
Cevap: Gökhan Gönül Antrenmana Çıkmadı!



Süperligde kalsalarda bazı oyuncularını satacaklarmış.



ynteq.jpg




Geçmiş olsun:)
 
Üst Alt