# Gökhan Gönül | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Gökhan Gönül | Transfer Haberleri


BARCELONA'YI REDDEDEN TÜRK



Gökhan Gönül bu sezonki büyük perfonmansıyla Barcelona'nın beğenisini almıştı fakat gelen teklifleri reddetti ...





Vatan'ın haberine göre; Dünyanın en iyisi Barça’nın bile takip ettiği Gönül, çok da gönüllü olmadığı Avrupa transferini, eşi Hatice Gönül de istemeyince yapılacaklar’ listesinden attı...



F.Bahçe taraftarının kaptan Alex de Souza kadar sevdiği Gökhan Gönül’den iyi haber geldi.



Sarı-lacivertlilere geldiği günden bu yana “Avrupa’ya transferim şart değil” yönünde açıklamalar yapan ama Avrupa devlerinin ardından dünya sıralamalarına göre ‘en büyük’ olan Barcelona’nın da kendisini istemesiyle kafası karışan milli yıldız, eşinin gitmek istememesi sebebiyle bu defteri kapattı.



Yaklaşık bonservis ücreti 15 milyon Euro olan ve bunu vermek için hazır bekleyen kulüpler de bulunan Gökhan’ın eşi Hatice Gönül, İstanbul’da geleceğe dönük planlarının olduğunu ve bu yüzden Avrupa transferini istemediğini eşine söyledi.



2.5 MİLYON EURO ALACAK



Milli futbolcu gibi iyi bir F.Bahçeli olan Hatice hanımın bu düşüncesi sonrası Avrupa’ya kesin olarak gitmemeye karar veren Gökhan’a yönetim de sözleşmesinde gözle görülür bir iyileştirme yapmaya hazırlanıyor.



Yılda 1.5 milyon Euro kazanan Gönül’ün maaşını, Mehmet Topuz gibi 2.5 milyon Euro civarına çekecek olan yönetim, milli futbolcunun bunu fazlasıyla hakettiğini zaten düşünüyor.



Son oynanan İstanbul BŞ maçında (2-0) Barcelona’lı yetkilillerin çıplak gözle izlediği Gökhan, o maçta Alex’e yaptığı harika asistle ön plana çıkmıştı.. Milli yıldızın bu sezon oynadığı 27 lig maçında 3 gol, 7 asistlik harika bir performansı bulunuyor.



Vatan
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Barça'yı reddedip, jüpiterden bir takımla görüşmelere mi başlamış? Öyleyse reddedmesi doğru..
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Olabilir ama,Barca'nın teklif yaptığına inanmıyorum.Amacı sadece Fenerbahçe'de oynamak olabilir.Dediğim gibi Barca'nın teklif yaptığına inanmıyorum.
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



cemyilmaz_notdefteri.jpg
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Barça'da Gökhan'ın yerinde kim oynuyordu ya? Dani mi desem Alves mi desem ne desem bilemedimki bir an... Ah Gökhan ah, yapılır mı bu Barça'ya?.. :D
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Dalga geçmeyin adam haklı beyler.Adamın en büyük hedefi Fenerbahçe ile Türkiye kupasını kazanmak.Barca'yı ne yapsın? Vizyonları uyuşmuyor.
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Hem de daha Barcelona teklif bile yapmadan reddetti.



Ayakta alkışlıyorum bu duruşunu Gökhanım :005::005::005:
 
Cevap: Gökhan Barca'yı Reddetti



Hahahahahahaha geçenlerde Agüeroda karımı boşuyorum gel kaçırayım seni dedi inanır mısın kabul etmedim. İşte bunun kadar anlamsız bir haber hahahaha çok güldüm :)
 
Üst Alt