Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!


Teknik Direktör Terim’in isteği üzerine harekete geçen yöneticiler Udineseli orta saha oyuncusuna 8 milyon euro teklif etti. Aslan aynı takımda oynayan Zapata’yı da istedi.



DAHA sezon bitmeden trasfere hızlı bir giriş yapan ve ilk olarak Elmander’in işini bitiren Galatasaray, Udineseli iki oyuncu için devreye girdi.



Çiçeği burnunda teknik patron Fatih Terim’in “Gökhan İnler ve Zapata’yı istiyorum” demesi üzerine harekete geçen yöneticiler pazarlık masasına oturdu. İtalyan idarecilerin Gökhan İnler için 15 milyon euro, Zapata için de 8 milyon eurodan kapı açtığı belirtildi. Ancak Sar4-Kırmızılılar Gökhan’a 8, Zapata’ya da 6 milyon euroluk karşı teklif verdiler. Udinese’nin bu teklifler sonrası düşünmek için süre istediği ve bu transferlerin muhtemelen önümüzdeki hafta içinde sonuçlanabileceği bildirildi.



Udinese’nin orta sahasını tek başına sırtlayan Gökhan İnler, 26 yaşında ve 1.83 boyunda. İsviçre Milli Takımı’nda da oynayan Gökhan ile Terim’in de daha önce bir görüşme yaptığı ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bu sezon Serie A’da Udinese’nin 34 maçında forma giyen ve 3 gol atıp, 5 asist yapan Gökhan, Türk Ümit Milli Takımı’nda 2 maç oynadıktan sonra tercihini İsviçre’den yana kullandı. Bu milli takımda da 47 maçta forma giyip, 4 gol attı.



Cristian Zapata ise 24 yaşında ve 1.87 boyunda. Asıl yeri savunmanın göbeği olmasına rağmen sağ bek ve sol bekte de oynayabiliyor. Bu sezon ligde 34 karşılaşmada sahaya çıktı 2 gol atıp, 2 asist yaptı. Zapata Kolombiya Milli Takımı’nda da toplam 15 kez görev yaptı.



Kaynak: star gazetesi
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



İsviçreli çocuk gelirse, Gökhan sever Fener inler , yemin ediyorum.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Kaynak yoksa kilit var.



Kaynağınızı bildirirseniz konu açılabilir.



edit: kaynak eklendi.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Sanchez ve Handanovic'i de alalım, hatta Di Natale de olur.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Offff müthiş olur ikisini paket yapsak, hatta Handanovic'i de yanlarına ekleyelim 3'ünü paket yapalım, üstüne de Sanchez hatta :D. Sanchez şu anda en çok istediğim oyunculardan, Zapata da sevdiğim stoper tipidir, Handanovic'le Gökhan'ı konuşmaya gerek yok zaten. Ah ah şu 4'ünden her hangi 2'si gelse bile çok iyi bir iş başarmış oluruz.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Zapata, geleceğin en iyi defans oyuncularından biri olacağı söyleniyor. Pozisyon almasını bilen, çevik ve aynı zamanda hava toplarında etkili bir futbolcu..

Bence harika bir transfer olur.



Gökhan İnler ise kesinlikle kaçırılmamalı.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Zapata denen arkadasin bonservisi 20 mio € civarlarinda klübü tarafindan belirlenmis diye okumustum bir yerde. Ne kadar dogru bilemicem.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



Arda gidiyorsa, 10 milyondan aşağı rakama gitmez. Bizim de o parayla, yaşlı yıldız yabancı oyuncular değil, Gökhan İnler gibi yetenekli ve genç oyuncular almamız lazım. Başarı istiyorsan paraya kıyacaksın. Gökhan İnler'e kim 9 milyon etmez diyebilir ki? Nuri'de pahalı diyorduk, Madrid bastı parayı aldı. Artık ölücü zihniyeti umarımda geride bırakırız.
 
Cevap: Gökhan İnler ve Zapata Galatasaray yolunda!



İddaa ediyorum!! Bu ülke Gökhan İnler gibi bir orta saha görmedi. Ne Ernst, ne Emre, ne Selçuk, ne zamanındaki Aurelio. Kimi sayarsanız sayın. Gelmedi öyle bir adam. Gelsinde millet KOMPLE bir FUTBOLCU nasıl olurmuş görsün.
 
Üst Alt