# Gökhan İnler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Gökhan İnler


fft1mm880390.jpg




İtalya'ya giden Haldun Üstünel'in, Udinese'de forma giyen Gökhan İnler'in transferini bitirmeyi planladığı, yıldız oyuncunun Mart'taki kongrede koz olarak kullanılacağı öğrenildi.



Galatasaray’dan müthiş atak... Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos’u kadroya katarak ara transfer döneminin tartışmasız şampiyonu olan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon için de şimdiden çalışmalara başlamış durumda. Birkaç gün önce İtalya’ya giden Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in hedefinde, Udinese’de forma giyen yıldız futbolcu Gökhan İnler’in olduğu öğrenildi. İsviçre Milli Takımı’nda görev yapan Türk asıllı orta saha oyuncusu için İtalyan kulübüyle pazarlıkların başladığı, genç yeteğin de Cim Bom’a gelmeye hazır olduğu belirlendi. Yönetimin, Gökhan İnler transferini şimdiden tamamlayarak yıldız oyuncuyu Mart’taki kongrede seçim kozu olarak kullanmayı planladığı kaydedildi.



Huntelaar da listede

Sarı-Kırmızılılar, Jo Alves transferinden önce de Milan’da forma giyen Klaas Jan Huntelaar’la yakın temas kurmuş, ancak Hollandalı golcünün uzun süreli kontrat ve yüksek ücret istemesi sebebiyle geri adım atılmıştı. Yeni sezon için düşünülen yıldızların başında hâlâ Huntelaar geliyor.



Yalçın Dümer



GÖKHAN İNLER KİMDİR?

Doğum tarihi: 27 Haziran 1984 (25)

Doğum yeri: Olten, İsviçre

Boyu: 1.83

Pozisyonu: Orta saha/ön libero

Takımı: Udinese (84 maç, 3 gol)

Önceki takımları: Zürih (52 maç, 3 gol), Aarau (25 maç, 3 gol), Basel

Milli takım: İsviçre (23 maç, 1 gol)



Cim Bom'un son bombası: Gökhan İnler - www.fanatik.com.tr
 
Üst Alt