Gökhan'a gün doğdu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gökhan'a gün doğdu


Aysal yönetimi temasta

YENİ yönetimin teknik direktör Fatih Terim ile dirsek temasında olması Gökhan Zan'ın kalma şansını artırdı... Terim'in göreve başlaması halinde adının gönderilecekler listesinde olduğu öne sürülen tecrübeli oyuncunun kadroda tutulacağı konuşuluyor. Terim, Milli Takımı çalıştırdığı dönemlerde defansın göbeğinde Gökhan'dan vazgeçmemişti.



İyi ilişkileri sürüyor

Özellikle Beşiktaş forması giyerken kulübünde uzun süre sakatlığı nedeniyle oynamasa da milli maçları kaçırmayan Gökhan ile Terim arasındaki iyi ilişkinin sürdüğü dile getirildi. Bu arada yakın çevresine, "G.Saray'dan ayrılmak istemiyorum" diyen Gökhan Zan'ın, Fatih Terim'in göreve başlamasını en çok isteyen kişiler arasında olduğu ifade ediliyor...



totomaç..



eyvah eyvah...
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Sezon sonu ayriliyiz, Fatih Terim gelse de gelmese de Gokhan Zan sezon sonu yolcu.



Bize yakismayan bi futbolcudur kendisi, Servet'ten aman aman bi farki yok. Zaten muzmin sakat, istemez.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Gökhan kalabilir, seneye 15-20 maç çıkarabilsin yeter. Servet'den 4-5 gömlek üstün bir oyuncu.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



500k icin kalacaksa, kalsin. Yoksa yaziktir okadar para, zirt pirt sakatlanan adam icin. Dediklerim Caglar da dahil, her zirt pirt sakatlanan oyuncu icin.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Gökhan'ın seneye 15-20 maça çıkacağına inanacağıma; Fener'in seneye Türkiye Kupası'nı alıcağına inanırım. Daha gerçekçi.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Güvenemiyorum bu adama.Paso sakat.Yoksa gayet dengeli bir stoper.Ama sürekli sakat.Hatta Arda'nın esprisi vardı Gökhan'la ilgili.:D
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Kaynak'ı Totomaç olarak yazmışsınız. Siz bile habere inanmıyorsunuz..Doğru olabilir, yalanda olabilir ben bu tür haberleri görünce gülüp geçiyorum..Değmez.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Pozisyon hatası yapan bir stoper kadar tehlikeli birsey yok futbolda. Ha birde Mustafa Sarp var istisna olarak.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Doğru.Bunu düşünmemiştim. :yenieek:



terimin geleceği söylentileri başladığında aklıma gelen ilk şey "gökhan zan kalır kesin" oldu, yani sadece totomaç değil bende böyle düşünüyorum, lakin artık hantal defans oyuncularından gına geldi ya servet ya gökhan gitsin 2 si yanyana oynar falan nemelazım....
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



Kafada soru işareti bırakacak oyuncu istemiyorum artık takımda. Baros'un bile sakatlağına tahammülümüz yok, oynamayacaksa gitsin diyoruz. Gökhan mı kalcak? 11'deki adam sakat, yerine oynatalım diceğin adam hazır adam olmalı. Gökhan ise sezonun çoğu kısmını sakat geçiriyor, böyle mi hazır olacak.
 
Cevap: Gökhan'a gün doğdu



gokhan iyidir iyi kalite farki var en azindan servetle ,zaten turk stopper kitligi var ikinci emre gungor vakasi yasamayalim gokhan 15-20 maca ciksa yeter :)
 
Üst Alt