Haber - Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Başkanlığına Aday Olacak mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Başkanlığına Aday Olacak mı?


5242624.jpg

Galatasaray'da 20 Ocak 2018'de olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşırken iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son bomba, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile ilgili..

Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşırken, camiada da yoğun bir trafik yaşanmaya başladı. Şu ana dek başkan Dursun Özbek, Mustafa Cengiz dışında herhangi bir isim resmi adaylığını açıklamazken kulislere Göksel Gümüşdağ bombası düştü!

Halen Başakşehir Futbol Kulübü'nün başkanlığını yürüten Göksel Gümüşdağ'ın, 20 Ocak'taki olağanüstü seçimli genel kurulda Galatasaray Başkanlık yarışında varolacağı iddiası camianın gündemine bomba gibi düştü. Uzunca bir süredir Başakşehir Futbol Kulübü'nün başkanlığını yapan, Dursun Özbek'in başkan olduğu son seçime kadar Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Gümüşdağ'la ilgili iddia tartışmaları da beraberinde getirdi.

Göksel Gümüşdağ'ın Başakşehir başkanlığını bırakıp Galatasaray başkanlığına adaylığını koyup koyamayacağı hukukçular arasında da tartışma konusu haline geldi.

Peki iddia edildiği gibi Göksel Gümüşdağ'ın Galatasaray'a başkan olma ihtimali var mı? Daha doğrusu hukuksal zeminde ve Galatasaray'ın mevcut tüzüğü gereği Gümüşdağ'a başkanlık yolu açılabilir mi? Herkesin aklındaki soru bu!

Hemen cevaplayalım. Evet, Göksel Gümüşdağ Başakşehir Futbol Kulübü'ndeki görevinden istifa ederek Galatasaray başkanlığı için adaylığını koyabilir. Bunun için Gümüşdağ'ın yeterliliği var. Zira kendisi başkan adaylarında aranan 10 senelik üyelik şartını yerine getirmiş durumda.

Fanatik
 
Baska kulübe yönetici olunca kongre üyeligi düsmüyormuydu? Ben mi yanlis biliyorum?
Orduspor baskanina öyle olmustu diye hatirliyorum.

Haber kolpa orasi ayri, bu yavsak herif kulübün kapisindan iceri girmeyi birak önünden bile gecmesi yasaklanmali.
 
Dursun hakkında yorum yapmam direkt Myc yerim.

Gscimbom Mobile

Gelmesini ben de istemem ama zaten iktidarla birlikte girmişiz bir yola.Öncülü olan bir durum.Dolayısıyla Dursun'un başkan olduğu yerde,Ak Saray'a futbolcularla birlikte toplu halde ziyaretin yapıldığı yerde pekala Göksel Gümüşdağ da başkan olabilir.Şaşırtıcı bir durum olmaz.
 
Gelmesini ben de istemem ama zaten iktidarla birlikte girmişiz bir yola.Öncülü olan bir durum.Dolayısıyla Dursun'un başkan olduğu yerde,Ak Saray'a futbolcularla birlikte toplu halde ziyaretin yapıldığı yerde pekala Göksel Gümüşdağ da başkan olabilir.Şaşırtıcı bir durum olmaz.

İktidarla dediğiniz kadar kol kola olmuş olsaydık Terim şu an takımın başında olabilir miydi? Komploları bırakalım lütfen. Evet Göksel Gümüşdağ, Dursun Özbek'ten daha iktidar sevicidir.
 
Üst Alt