Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray'a şaka yaptık" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray'a şaka yaptık"


5183244.jpg


Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımına elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla ilgili, "İki dostun maçtan sonra karşılıklı mesajlarının şaka olduğunu bilmek lazım" dedi.


Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımına elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabı Twitter'dan atılan "Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık" mesajıyla ilgiliyse şu açıklamayı yaptı:

"Galatasaray dün Avrupa'dan elendi. Futbol adamı olarak üzüldüm. Bazen bu işleri çok ciddiye alıyoruz. Galatasaray'ı çok seviyoruz. Biliyoruz ki bu bir oyun. İki dostun maçtan sonra karşılıklı mesajlarının şaka olduğunu bilmek lazım. Baktığınızda biz bir yıl boyunca Beşiktaş'la burun buruna yarıştık ve twitler attık. Bu bir oyun. Burada güzel bir dostluk var. Maksat bazen aşmış olabilir. Sosyal medyayı yöneten arkadaşları ikaz ettim. Üzüntü olduysa kusura bakmasınlar."

Fanatik
 
bizden iyi yönetiliyorlar, kadro olarakta 1-2 seneye bizim üstümüzde olurlar muhtemelen.

başakşehir yönetim ve teknik heyeti ile bize gecmeli.
 
Özrün kabahatinden büyük, biz aynısını yapsak demediğinizi bırakmazsınız. Şuan kötü durumda da olsak, Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür Galatasaray, bunu o beyninize sokun.
 
Hakaret olmadığı sürece sıkıntı yok.

Geçen sene Beşiktaş elenince bizim kulübün attığı twiti unutmayın. O da hoş değildi; bu da değil.
 
Hemen şımarmayı çok severiz biz. Bu hem bunlar, hemde Beşiktaş için geçerli. Ufak bir başarı gelince sergiledikleri tavır adeta eziklik.
 
Üzülüyorum, düşmanların diline düştük, acınacak hallere düştük, fitnenin seline düştük, gıybetin yeline düştük, sonu meçhul yollara düştük.
 
Hakaret olmadığı sürece sıkıntı yok.

Geçen sene Beşiktaş elenince bizim kulübün attığı twiti unutmayın. O da hoş değildi; bu da değil.

Dursunun o konuyla ilgili yaptığı açıklamayı da unutmamak lazım.

Göksel şaka yaptık diyor ama kibarca söylüyor. Bunun gerçek anlamı toshack geçtik demektir. Bende Dursun gibi bir adamın başkan olduğu kulüple toshack geçerim rahat rahat.
 
Allah senin bin belani versin Dursun denen hain herif. Böyle mal mal heriflerin agzina düsüyoruz sayende.

Eserinle gurur duy HAIN.
 
Türkiye spor yöneticisi olmanın ön şartının beyinsiz olmak olduğunu bir kez görmüş olduk. Galatasaray,fb,bjk yapar bunları kendi aralarında ve bir şey kaybetmezler. Ama sen zaten çoğunluk tarafından sevilmeyen bir oluşumsun bu nefreti körükleyici hareketlerden özellikle kaçınman lazım.
 
Son düzenleme:
Allah belanı versin Dursun.Aysal varken bu çapsız,şerefsizler böyle açıklama yapabilir miydi?Aysal bunları itin g..üne sokardı.Adam her alanda Galatasaray'ı layıkıyla savunuyordu.Başkan gibi başkandı be...
 
Belki mesajima guleceksiniz ama hayatimda gordugum GS camiasindaki en fanatik 3 adamdan biri bu, o kadar agir GS lidir.

Digerlerinden biri tahmin edeceginiz uzre albayrak , ama ucuncu isme cok sasiracaksiniz , turgay demirel

komik ama oyle , bizzat camia icinde konustugum isimler ,sohbetlerine vs tanik oldugum tipler

dersiniz ki , nee demirel mi , o aziz ve fb usagi mi , ben de tv den gelismeleri takip edince aynisini derim , ama kac kez lise koridorlarinda tanik oldugum da sohbetler var yanibasimda cereyan eden

gercekten ilginc
 
Beyler size bir sey sormak istiyorum , simdi eski mesajimi bulamam ama basaksehir GS eslesmesinde tur giderse goksel gumusdag avatari koyacagim vs deyip de sonra kaynattim mi

boyle bir sey oldu mu , hayal meyal oyle bir konu hatirliyorum ama , tam olarak neydi ?
 
Üst Alt