Göksel Gümüşdağ: "TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
44367

Göksel Gümüşdağ'dan Abdurrahim Albayrak'a Yanıt


Göksel Gümüşdağ: "Rakibimizin yöneticisinin bir açıklaması olmuş. Hayretle izliyorum. Biz, aynı rakiple, aynı sahada, aynı hakemle oynadığımız maçta VAR kapandı ve golümüz hatalı kararla iptal edildi. İki puanımız gitti ama hiçbir zaman rakip tarafından organize edildi demedik."

Gümüşdağ: "Saha içindeki mücadeleyle öne çıkalım, saha dışına çıkarsak etik olmaz. Benim çok tarzım değildir bu konuşmalar. Bugün ligin ve Avrupa'nın en az gol yiyen, ligin en çok galip gelen takımıyız. Buna rağmen bu ifadeleri şaşkınlıkla dinliyorum."

Gümüşdağ: "VAR'ın en çok sıkıntısını yaşayan başkan olarak hala ısrarla savunucusuyum. Orada çok daha vahim bir durum var. Bugün kulüpteki arkadaşlara talimat verdim. TFF ile yazışma yapacağız. VAR'ın kayıtları elimizde deniyor. TFF dışında kimsede VAR kayıtları olamaz."

Gümüşdağ: "VAR kayıtları hukuk dışı elde edilemez. Eğer edildiyse, gerekli suç duyurusunu savcılığa yapın. Hiçbir takımın ulaşamadığı kayıtlar nasıl temin edilebiliyor? Bu çok tehlikeli bir şey."

Gümüşdağ: "Konyaspor maçının kayıtlarının rakip takımda olduğu söyleniyor. Bildiğim şeyler var deniyor. Açıklamak zorunda. TFF acilen bir araştırma komisyonu kurmalı. Biz bunun takipçisiyiz. 6222'ye aykırı ifadeler de kullanıldı, hepsi için savcılığa gideceğiz."

Gümüşdağ: "Yarış ve centilmenlik sonuna kadar gidecek, sonunda da kim kazanırsa alkışlayacağız. Saha dışı, alıştığımız ve geçmişten gelen, dayanağı olmayan iftiralar kabul edilemez. Bunlar varsa açıklanmalıdır."

De Marke Sports
 
Vallahi ortam okadar pis ki ülke futbolunda....

Eskiden bir aziz ve fenerle ile idare ediyordum az çok ama öyle bir hal aldı ki takip etmeyi bırakmaya bile düşünmeye başladım türk futbolunu. Galatasaray sevgisi yüksek derecede olmazsa düşünülecek bir durum bile olamaz açıkçası ama o sevgi ve tutku bile yetmemeye başladı.

Midem bulanıyor açıkçası bu ortamdan.
 
Kayıtlar olsa el altından servis edilirdi diye düşünüyorum. Bu da lapin gibi atlamış. Kim bilir ne pislikler var arka planda da tutuştu. 2 haftadır mazbatayı vermeyen irade bunlar için neler yapmıştır kim bilir. Biz de debeleniyoruz işte. Renklere sevdamız olmasa çekilecek çile değil bu kirli ligi takip etmek.
 
Üst Alt