Gol Sevinçleri Selçuk İnan'la Paylaşılacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gol Sevinçleri Selçuk İnan'la Paylaşılacak!


21730831_2070196829933372_4153594578433791404_n.jpg


Futbolcularımız, Kasımpaşa maçındaki gollerden sonra kulübeye koşarak sevinçlerini eleştirilen Selçuk İnan ile paylaşacak (Milliyet)​

Hepsi 'İnan'mış! - Spor Haberleri
 
yani neden yasin için değilde yada tarık için değilde selçuk için yapılıyor bu işler hep?Sonra biz bu adam herkesi yönlendiriyor lobileşiyor diyince yok artık deniliyor.Bu adam çok tehlikeli bir hal aldı derhal giderilmesi gerek.
 
Tam bir Komedi !! ama seneye yabancı sınırının geri gelmesiyle korkarım komedi dram yaşamaya başlıyacağız son iki senede olduğu gibi
 
Taraftara mesaji boyle verirseniz o mesajin er ya da gec bedelini odersiniz.

Bu kaosun tum taraflar icin hayirli olani Selcugun gitmesidir.
 
Sozlesmesi devam ediyor , kapatmasi gereken bizleriz galiba artik

Galatasaray taraftarı selçuk ile ilgili olan meseleyi kapattı zaten taraftar için yok hükmünde bir adam takım bu olayın üzerine gidiyor millet zamanında tolgayada sallıyordu o zaman gidip tolgaya moral olsun diye kim tolganın yanın koştu gol atınca yada şu anda yasinde yedek konumuna düştü neden yasine kimse destek vermiyor?

Selçuk çok tehlikeli bir adam taraftar istemediği futbolcuyu sahada görmek zorunda değil eğer futbolcular öyle birşey yaparsa taraftar selçuğa ana avrat düz gitmeli.
 
Yeter artik sizden destek falan bekleyen yok bari kostek olmayin. Isteyen istedigi sekilde sevinir yeterki Galatasarayim gol atsin gelene gecene koysun.
Selcuk bu takimin kaptanidir ve tum takimda onu hem seviyor hem saygi duyuor siz golge etmeyin yeter.
 
Üst Alt