Gomis: "Aslan gibi sahaya çıkacağım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1843332_620x410.jpg


YouTube

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasına lider giren Galatasaray, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak zirveyi 46 puanlı Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Maçın başlarında kazanılan korner vuruşu öncesinde bir anda yere yığılan Gomis, futbolseverleri korkuttu. Sedyeyle dışarı alınan tecrübeli golcü, bir süre kenarda kaldıktan sonra sahaya geri döndü ve mücadeleyi tamamladı. Gomis ve kulüp doktoru Yener İnce maç sonrasında bu pozisyonla ilgili açıklamalar yaptı. Tecrübeli golcü, bunun bir hastalık olmadığını, sadece düşüp bayıldığını ve stresten kaynaklandığını dile getirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gomis bu tür olayların başına geldiğini dile getirdi ve şunları söyledi:

"Bu bazen benim başıma geliyor. Hastalık değil, sadece düşüp bayılıyorum. Tamamen strese bağlı bir durum. Gençliğimde de yaşadığım bir şeydi. Daha sonra kendimi iyi hissettiğim için oyuna devam etti. Üzgün olduğum nokta var kazanamamış olmamız"

"İyi olduğum konusunda garanti verdim. Oyuna devam edebileceğimi söyledim. Galatasaray'a gelmeden önce testler yapıldı. Testlerden geçip, geldim. Burada sadece kazanmamızı konuşmak isterdim. Kazanamamak beni etkiledi. Birinciliği kaybetmemiz beni etkiledi. Taraftarlarımız merak etmesinler, aslan gibi devam edeceğim. Tekrar çalışıp, aslan gibi sahaya çıkacağım".

HT

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gomis bugun o olaydan sonra cıkmalıydı.. Oynamak istedi ama son derece gucsuzdu.. Kafa toplarını alamadı, ikili mucadeleri kaybetti. Ikınci yarı sahaya cıkmaz dedim kendi kendime ama cıktı. Mac boyu eski Gomis yoktu. Olan takıma oldu.. Ey FT sen bu takımın TD sisin değil mi??? Uyanda balıga gidelim.
 
Üst Alt