Gomis: "Biz yeni bir takımız, Beşiktaş ise 3-4 senelik bir takım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis: "Biz yeni bir takımız, Beşiktaş ise 3-4 senelik bir takım"


DKgKVZ0W0AEKmBh.jpg


"Bugün biraz yazık oldu. Beşiktaş burada iyi bir takım. İlk golde kişisel bir hata yaptık, bu da onlara güven verdi. Bazı açıklar verdik ve sonuç 3-0 oldu. Biraz genç ve yeni bir takımız. Otomatiklik eksiğimiz var. Beşiktaş ise 3-4 senelik bir takım; olgunluk ve otomatikliğe erişmiş bir takım. Sezon başından beri iyi şeyler yaptık. Daha iyilerini yapmak için daha çok çalışacağız."

"Bu futbol. Maalesef derbilerde kaybedebiliyorsunuz. Bir günün gerçeği, diğer günün gerçeklerine bazen uymayabilir. Bu maçtan önce bir serimiz var. Sezon sonuna kadar uzun bir zaman var. Takım oturduktan sonra, sezon devam ettikçe bu tür maçları kazanmaya başlayacağız."

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/daha-cok-calisacagiz/37155
 
3 sene sonra yarısı emekli olacak takımın oyuncusu bunu diyemez.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
o.han ve atiba 4.5 senedir beraber oynuyor. tolgay da 3 senedir takimda
herifler orda isi otomatige baglamislardi dun, yedekleri de medel ve talisca
bizde 3 tane birbirinden alakasiz adam vardi
 
Baştan aşağı yeni kurulmuş bir kadro ile CL de gruptan lider çıkmış ,son 2 yılın şampiyonunu evinde yenmeniz zor. Direkt böyle de söyleyebilirmiş.
 
Adamlar ligde top oynamıyordu yahu. Üstelik toplam on dakika ne oynaya bileceğimizi gösterdik ama işte başımızda böyle maçlarda on bir kişi savunmayı düşünen bir korkak olunca öylesi on dakika ile sınırlı kalıyor.
 
Adam doğru demiş. Rakip takım birbirini senelerdir tanıyor. Ama bu 2. Yarıda ki rezalet oyunun bahanesi olamaz.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
tudor, 1-0 geriye düstükten sonra, seyirci gibi kulübesine gömülüp maci izleyecegine, cesur olup saha kenarinda liderlik yapsaydi bu kadar ezilmezdik

besiktas ahim sahim bir takim degil, bizimkiler kötüydü, ki mac 0-0 iken, 2-3 pozisyonda baya beyinsiz hareketler yapip pozisyonlari ezdiler
 
Hayatımda duyduğum en gerzekçe açıklama. İgorun bütün hatalarına bahane üretme taktiği bu oyuncu topluluğuna da işlemiş.
 
Gelmişsin 33 yaşına
2 Seneye emekli olacaksın.

tecrübe,yeni takım vs... Bahane üretiyor hocası gibi.

Sana ne diye senelik 25 trilyon veriyoruz?
Sahaya ve arkadaşlarına tecrübelerini aktar.Onları yonlendir diye.


Gerçek Kaptan NANDO!
 
Üst Alt