Gomis: "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geri çeviremem" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
0

Al Hilal'in golcüsü Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda çarpıcı sözler kullandı.

İşte Bafetimbi Gomis'in sözleri;

Gomis: "Galatasaray'ı fazlasıyla özlüyorum. Kulüpten ayrıldığım zaman dediğim gibi, ben artık bir Galatasaray taraftarı oldum."

Gomis: "Trabzonspor'un da, Beşiktaş'ın da, Fenerbahçe'nin de, Galatasaray'ın da taraftarları ateşli. Galatasaray'ın taraftarı, diğer taraftarlara göre daha iyi diyemem. Böylesine bir futbol ülkesinde oynamaktan ötürü çok mutluyum"

Gomis: "Maaş konusunda çok fazla spekülasyon yapıldı. Fakat gerçek şu ki; Türkiye'ye geldiğimde kendimi çok iyi hissettim ve kariyerimi burada bitirmeyi hayal etmiştim. Ne yazık ki gerçekleşmedi çünkü yöneticiler kontratımı yenilemek istemediler."

Gomis: "Kontratımın uzatılmasını hak ettiğime inanıyordum. Ne yazık ki mümkün olmadı ve bu duruma saygı duydum. Galatasaray'da kalmak istememe rağmen yalnız kaldım ve yeni bir meydan okumayı tercih ettim çünkü Galatasaray yöneticilerine güvenim kalmamıştı."

Gomis: "Asla 'Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynayamam.' diyemem çünkü gerçekten çok büyük kulüpler. Galatasaray her zaman için ilk önceliğim çünkü orada çok güzel bir aşk hikayesi yaşadım"

Gomis: "Türk kulüplerinin ilgisi olduğu doğru ama şu an için Al-Hilal'de mutluyum. Galatasaray'ı çok seviyorum ancak bu ilgiyi ve sevgiyi ayrılırken Galatasaraylı yöneticiler tarafından hissedemedim."
 
Kabul edelim bizim yönetim ve teknik ekip hata yaptı .
Bu adam cagne, falcao,mitroglu, andone,ademe verilen paranın 4 de birine bizde oynardı bız ne yaptık adamı satmak için herşeyi yaptık sudan ucuza verdik adam golcü .Attığı gollere bakın herşey var teknik güç zeka ...
Gelsin iki sene oynasın rakiplerin korkulu rüyası olur .
Hem yönetim hem hoca giderse yeni bir başlangıç yapmış oluruz.
 
Zaten bir sürü para kazanırken daha senesini doldurmadan aldığı paranın 2 katını (ya da ona yakın bir parayı) talep edip taraftarın önünde ben sizi şöyle seviyorum böyle seviyorum muhabbetleri... Hala da bunları yiyen bir sürü adam var maalesef.

Bütün bunlara rağmen severim kendisini ama hangi işi yaparsan yap bu kadar da para odaklı olmamak lazım.
 
Üst Alt