Gomis, Galatasaray'ın Şartını Kabul Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis, Galatasaray'ın Şartını Kabul Etti!


img-bafetimbi-gomis-1454146132_580_380_center_articles-216419.jpg

Cenk Ergün ile Dursun Özbek'in buluşmasında sarı-kırmızılıların başkanının 'kapsamlı sağlık testi' şartı Fransız yıldıza iletildi. Gomis de bu şartı kabul etti.


Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Fas, Almanya, Fransa ve Hollanda ziyaretlerinden döndü ve başkan Dursun Özbek ile transferlerle ilgili son bilgileri paylaşmak için bir araya geldi. Başkan Dursun Özbek, 3.3 milyon Euro teklif edilen Gomis’in transferinin bitirilmesini isterken tek bir talepte bulundu.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre daha önce yaşadığı kap rahatsızlığı nedeniyle kafalarda soru işareti bırakan Bafetimbi Gomis için başkan Özbek, ‘kapsamlı sağlık testi’ şartı koydu. Taraftara ve camiaya sıfır hata sözü verdik” diyen Özbek’in bu şartı Gomis’e iletilirken Fransız golcü de bu şartı kabul etti. Bunun üzerine sarı-kırmızılıların başkanı bu transferin ne pahasına olursa olsun 19 Haziran’da başalyacak kampa kadar bitirilmesini istedi.

Gamaspor
 
Forvetinde sadece eren derdiyok,kanadında en "önemli"hücumcusu yasin öztekin olan bir takımın taraftarları için , gomisi beğenmemek ne biliyim biraz eski alışkanlık :(
 
Taraftari oyalamiya calisiyorlar, her zaman genis capli saglik kontrolu yapilir.

Yonetim ne kadar uzun surdurebilirsek kar'dir diye dusunuyor, ve medya'ya para veriyor bu tarz haberler yapsin diye.
 
Rahatça fayda sağlar.
Lakin Bacca daha iyi seçim olur gibi.

Gomis olmuyorsa

# Bacca
# Remy
# Martinez

Var.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
Son düzenleme:
Üst Alt